Sevimaltnn Kullanan varmı normalde sütüm var göğüs ucum olmadıgı için emzirirken göğüs ucu kullanıyorum göğsüm sertleştiği için sağmak istedim ama süt gelmiyor makinede boş çalışıyor sanki ne yapmam lazım
hillykskd Sevimaltnn cnım bende bu marka kullanıyorum içindeki aparatın o yuvarlak uzantıya tam oturduğundan emin ol yoksa çekmez bide üstteki makinenin tam oturduğundan emin ol
dilaradoyan Sevimaltnn ay şu pompalardan ne çektim. Türlü türlü göğüs pompası denedim hiç sütüm yok diye inanmaya dahi başlamıştım. Sonra kanaat getirdim ki göğüs yapıma ve göğüs boyutuma uygun bir göğüs pompası bulamamışım bu yüzden sağamamışım. Vallahi çözümü nedir bilmiyorum ben bulamadım o yüzden elle ya da manuel pompayla sağıyorum.
cdss Sevimaltnn merhaba kalıcı bir çözüm bulabildiniz mi ? benim de göğüs ucum yok o yüzden zaman yaklaşınca ne alsam ne yapsam hiç bilmiyorum postunuzu görünce yazmak istedim
Sevimaltnn hillykskd ikiside tam oturuyor aslında baktımda birde benim göğüs ucum yok onla gelmiyor zaten göğüs ucu oluyorya silikon onla denedim bu seferde aşşaya akıyor içine girmiyor 🥺
Sevimaltnn cdss evet canım flash aldım boy boy oluyor hepsiburadadan benimkine uygun gayet güzel çekiyor onunla daha pratik ☺️