MelekAnnesi52 Durulaylaylay ha ha 😀 kız eşim uzman çavuş yapacak oda vatan görevini diyor 😀 bende o teklifi yaptım ben onun bedelli parasını biriktircem dedim olmaz diyo😀😀
Mutlulukgeldi MelekAnnesi52 canm bende 24 haftalik hamileyim sürekli bakıyordm ama zaman gecmiyor artik bakinca hiç heyecanlanmiuom cunku zaman gecmiyoe😑😑
MelekAnnesi52 Mutlulukgeldi bizde ileriye doğru sıkılırız belki bakmaktan 😁 çok sanmıyorum ama benim ilk hamileliğim onun heyecanı var ama eşim sen 10 çocuk da doğursan böyle olursun diyo bana 😀
Mutlulukgeldi MelekAnnesi52 benimde ilk bebegim ama zaman gecmeyince sıkıntıdan patliyorum evde yapcak bisey yok 😑
minikoo MelekAnnesi52 27 giricem cok şükür baya ilerkedik o haftalar hızlı gecmis bu 20 den sonra yavasliyor
MelekAnnesi52 minikoo Aynen ya 4 haftalıkken öğrendik kuzumu😍 şimdi 19 haftalık çok çabuk geçti zaman 💕 sona doğru geçmiyor anladıgim kadarıyla herkes aynı durumdan muzdarip çünkü 😀
Dderryaa Kbr5361 aynen canım farklı sanki yumruğuyla vurdu gibi hissettim çok farklı bişey sürekli olmuyor ama 3 4 güne bi oluyor
Dderryaa MelekAnnesi52 amin inşallah bi sıkıntı çıkmadan atlatırız senin ne kadar sürecekmiş sordunmu
MelekAnnesi52 Dderryaa detaylı mi ne kadar sürecekmis canım benden önce arkadaş yaptırdı 45 dakika sürdü dedi
Dderryaa MelekAnnesi52 ben ücretli girecem 300 tlmiş yarım saat dedi ama bebeğin pozisyonu uygun olmazsa bir saate yakın sürer dedi
MelekAnnesi52 Dderryaa bizde ücretli zaten canım özel hastane 320 lira bizim de ☺️ sıkışık olma dedi arkadaş bana göremiyormus hastane de tok gel dedi oda bir kez kez girip çıkmış işte sıkışık olduğu için