MelekAnnesi52 Özellikle yeni haftaya girerken heyecanım daha da artıyor 😁 bu gece 19. Haftalık oluyoruz oğlumla 😄 19 haftalık hamişler nasılsınız 😄
Morcivert061 MelekAnnesi52 bende uyumus olsam nile gece uyaninca bakiyorjm🤣🤣 19. Haftaya girdim belimde agrilarda basladi valla insallah hwp boyle devam etmez ya😤
MelekAnnesi52 Morcivert061 Aynen benimde bel ve sırt ağrım var ☺️ 12 Mart'ta detaylı var sabırsızlıkla onu bekliyorum ☺️ bebeğimi de çok merak ediyorum 😔 henüz hareketlerini hissetmiyorum da 😶
Aysemayaz MelekAnnesi52 inşallah cnm son zamanlar geçmek bilmiyor ağırlaşıyorsun biran önce vakti gelsefe doğsa diyor insan😊
Morcivert061 MelekAnnesi52 ilk gebelikse daha erken cnm icini ferah tut burda bazen goruyoruz 12 13 de hissediyorum diolar ama asil dogru olan bizim yasadigimiz 23. Haftaua kadar zamani var. Bende 6 marti bekliyorum detayli icin😍
MelekAnnesi52 Aysemayaz Allah yardımcınız olsun ya zor gerçekten 🙏 şu an ki önceliğimiz bizim hareketlerini hissetmek 😁 sanırım ondan sonra artık doğsa kısmına geçeceğiz 😂
MelekAnnesi52 ZhraFatih maşAllah 🙏 ne güzel yaklaşti iyice zamanınız yavrunuzu sağ Salim kucağınıza alırsınız İnşAllah 🙏
MelekAnnesi52 Sengulkrgz nolcak bizim bu hallerimiz 😀 gelen bildirimlere öyle seviniyorum ki eşim bizim bebeğimiz değil program o diyo bana 😂😂😂 duygusuz adam nolacak 😀
Sengulkrgz MelekAnnesi52 erkekler boyle yaaa benimkide pek bakmaz hatta hic bakmaz bense hemen bakiyorum acaba ne yazacak nasil bir gelisim ozelligi icerisinde olacak onumuzdeki hafta vs doyee ama erkekler de pek yok 😃
MelekAnnesi52 Sengulkrgz çocuğun gelişimini falan okuyo her gün bakıyo da 😁 gelen mesajları benim kadar ciddiye almıyor 😂😂