miraygkt iremykk ne kadar güzel 💕 teşekkür ederim pozitifliğiniz için ayrıca 🙏🏻 umarım kolaylıkla geçsin sağlıkla kavuşalım nefes sakinlik ilk hedefim olucak çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻
miraygkt TAkilicci ben de kontrollü bir şekilde olduğunda daha kolay karşılarım gibi düşünüyorum sonuçta bilinmezlik yok böyle örneklerin de olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor 🙏🏻🫣
miraygkt nilsumm Amin sağlıklı bir şekilde size de kolay pozitif bir doğum olsun inşallah teşekkür ederimm🥰🙏🏻
miraygkt Asklim ishal durumundan dolayı bebeğin sağlığı için bu şekilde uygun gördü doktorumuz bebek elbette kendisi gelecek sadece tıbbi olarak biz davet etmiş olacağız ☺️😅
Sena_sarac miraygkt ben de sizinle yaklaşık aynı sebeplerden 3 gün sonra doğum yapacağım inşallah hem amniyon sıvısı fazla hem de uzun süren ishalim var diye şurda yerimi alıyım pozitif olanlardan ben de faydalanırım 😍😍
eda2201 Bende 38+3te kontrole gittiğimde 4 cm açıklığım olduğunu söyledi doktorum, eve gönderdi doğal süreçte ilerlesin diye bugün 38+6 gelen giden yok😂 öğleden sonra kontrolümüz var acaba yatışımı yaparlar mı
miraygkt eda2201 inanın ben de sizin gibi çok yabancıyım bu süreçlere bi de işin garibi herkes için farklı ilerliyor 🥹
Asortikhanim miraygkt hiç korkmayın hiç bize öyle bir güç verilmiş ki insan doğuruyoruz ben inanıyorum yaparsınız ❤️
Uzayflk Allah kolaylık versin bende 7 sene önce hiç açılmam yokken suni sancıyla doğum yaptım dayanılmayacak noktaya gelince ben vazgeçtim sezeryan yapalım desim ama açılmam baya olmuş sadece vazgeçmeyin sonu güzel 🥰
miraygkt Meyra-tt açılma ilerlemedi bir türlü sezeryana döndük şuan kucağımda çok şükür her şey yolunda çok güzel bir his sabah fitil ile başlandı akşama kadar açılma ilerlemedi biz de bi an önce kavuşmak istedik. Sezeryan sonrası ağrı şimdilik yok şükür yürüdüm kendim bakabiliyorum şimdilik bebişe 🤗
miraygkt Parinas çok teşekkürler spinal oldu çabuk ayaklanmak istedim zaten vajinal doğum isteme sebebim de buydu ama sabahki sancılardan sonra hiç bir şeymiş ne varki dedim ne yalan söyleyim 😂
Parinas miraygkt sevindim sizin adınıza. İnşallah bundan sonraki süreçte böyle çok iyi geçer hep ☺️🤲🏼