Esraaaa6 Sizce kücük mü biraz araştırma yaptım mikrosefali falan diyo cok korkuyorum elim ayağım titriyor sabahtan beri doktor bu konuda hicbisey demedi
herseyeragmengulun Esraaaa6 canım merhaba bildiğim bir konu degil ama internnette 32altı riskli gibi diyor? ayrıca erken dogduysa ondan da olabilecegi yazıyor doktora danışsan daha iyi olmazmı içini ferah tut
Parinas Esraaaa6 kızımda 33 cm baş çevresi ile doğdu. 33-35 arasıymış zaten normali. Şimdi 4 yaşında ama maşallah o küçük kafadan eser kalmadı 😀
tugba0090 Esraaaa6 36 haftada 2100 kilo doğdu bas çevresi 30.5 du şimdi 18 aylık hiçbir sorun yok içiniz rahat olsun
mavideniz9696 Esraaaa6 siz 33 Cm in küçük olduğunu nerden çıkardınız kim dedi bunu size ? Küçük falan değil doktor da bir şey dememiş neden korktunuz
Esraaaa6 herseyeragmengulun erken dogmadı cok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum mantıklı düşünemiyorum galiba
tugba0090 Esraaaa6 benimde öyleydi en ufak şeyde ağlayıp evham yapıyordum ama çok şükür bir sorun olmuyor içiniz ferah olsun 33cm küçük değil minyon bebektir çok normal ☺️🌸
Esraaaa6 mavideniz9696 ben dogum ölçülerini araştırdım bu sabah rastgele kafası biraz kücük yazıyodu sonra mikrosefali falan yazıyodu cok korktum inş bişeyi yoktur
mrp2023 Esraaaa6 detaylı ultrasonda ve normal ultrasonlarda mutlaka çıkardı bişey olsa her bebeğin kafa yapısı bir değil kimisi kücük kimisi iri
mrp2023 Esraaaa6 mikrosefalide zaten alın kısa ve direkt kafa başlıyor googleda görsellerine bakabilirsiniz