Sengulkrgz Yeni yeni arastirmalar yapmaya basladim.Park besik alacagim fakat en iyisi hangisi bilmiyorum.Park besik alirken neye dikkat etmen gerekir.Lutfen tecrubeli anneler su tecrubesiz anne adayina yardimci olur musunuz?
Yalinn8 Sengulkrgz kraft👍🏻ben biraz buyuyunce konsept oda yaptirmak istedigim ve bi sure yanimda yatiracagim icin sectim, sen de yaninda yatirmayi dusunuyosan 2 sene falan rahat idare eder, ölcu olarak 120×70 seçebilirsin daha kullanisli sanki
Oglum Park beşik hem kolay taşiniyor hem bazanin altina katlanip koyuluyor Hem 5 yaşina kadar yata biliyor kulanişli hem çevremdekiler memnun bende aldim bence tavsiye ederim
Sengulkrgz Oglum sanirim bende park besik alacagim herkes cok memnunmus onlardan fakat hangi markayi alacagimi bilmiyorum yardimci olur musunuz? Neye dikkat etmrm lazim hangi internet sitesknden almaliyim
Sengulkrgz Yalinn8 hemen bakacagim kraf markaya ... evet malum tayinciyiz cocuk odasi vs yapamayacagim 3 sene sonra baska ile gidecegiz o yuzden 3 4 sene beni idare edebilecek kullanisli guzel bir sey olsun istiyorumm..Cok tesekkur ederim knceleyecegim...