Suyusevmeyensusamuru Kızlar selam insülin direnci olupta hamile kalan var mı ve gebeliğiniz nasıl ilerliyor insülin direnciniz kaçken ne kadar sürede hamile kaldınızzz 🥲
Bulutlarda Suyusevmeyensusamuru benim çok yüksekti şeker ilacı bide insülin direnci için ilaç kullanıyordum glifix ve linazep. Eğer doktorun ilaç verdiyse düzenli kullan olur inşallah 9 ay denemeden sonra hamile kaldığımı öğrendim bende
Bulutlarda Suyusevmeyensusamuru gebeliği öğrenir öğrenmez bıraktım ilaçları insülin iğnesi kullanıyorum şeker yüksek olduğu için. Gebeliğimde bir sıkıntı yok şuanlık 15+4 olduk normal gebelik belirtilerim var sadece mide bulantısı halsizlik gibi.
Berika23 Suyusevmeyensusamuru benimde insilim direncim var dediler şuan Glifor kullanıyorum yumurtlama sorunu ve rahim duvarımda kalınlaşmama sorunu var
Suyusevmeyensusamuru Berika23 doğum yapalı 27 ay geçti hiç doktora gitmedim insülin ilacı kullandım düşmedi homa değeriniz kaç şuan sizin 2 çocuğu istiyoruz bu ay denemek istedim acaba bu halde hamile kalabilirmiyim diye bakalım pek sanmıyorum ama 🥲
Suyusevmeyensusamuru Bulutlarda benim hamileliğim de çıktı 27 aydır var homa değerin kaç benim en son 11.2 seviyesindeydi artık ilaçları da bıraktım çünkü çok sıkıldım ilaç kullanmaktan artık
Suyusevmeyensusamuru Bulutlarda 2023 de denemiştik olmamıştı bunca zaman da hiç denemedik bu ay denemek istedik bakalım hiç sanmıyorum olucağımı ama 🥲
Bulutlarda Suyusevmeyensusamuru direncim 31 çıkmış en son Homa değerimde aralık ayında 11di 2 ay aralıklı oruç yaptım çok dikkat ettim 6.4 de düşmüş. İlaçlarını bırakma bence dahada kötü olmasın canım insülin direncinden çok homa değerini düşürmeye çalış o daha etkili gebe kalmada
Suyusevmeyensusamuru Bulutlarda çok denedim düşmüyor metofin verdiler günde 2000mg kullanıyordum 1 yıl kullandım sorun şu değer 8 küsürdü 11 çıktı görünce öyle bıraktım çünkü inan psikolojim bozuldu
Suyusevmeyensusamuru Bulutlarda dahliyeye gittim endokrine yönlendirdi ya ozampic yada tüp mide denildi kafam çook karışık zaten hamile kalmazsam tüp mide olucam aslında öyle çok kilom da yok boyum 1.65 kilom bazen 80 oluyor bazen 83 çıkıyor ama daha üstüne çıktığı olmadı hep böyle 27 aydır
Bulutlarda Suyusevmeyensusamuru 80 kilo çok değilki canım ben 120 ile hamile kaldım. 80 kilo için düşünme bence. Benim sana tavsiyem önce kadın doğuma git orda en azından bazı şeyler belli olur ona göre haraket edersin. Endokrinde insülin yazıyorsa bide onu dene belki ilaçlar fayda etmiyordur sana zaten gebe kaldıktan sonra mecbur insüline geçiliyor
Suyusevmeyensusamuru Bulutlarda bat 25 ağustos eğer zaten hamile kalmazsam gidicem dua edersen çok mutlu olurum 🥲🙏🏼
Bulutlarda Suyusevmeyensusamuru Ay inşallah hiçbirine gerek kalmaz bu ay mutlu haberler alırsın canım ❣️❤️