may01 Hiç saklamaz benden şifre vs hiç yoktur hep ortada olur ama ben karıştıramıyorum yani kötü bir şey görürüm diye çok korkuyorum neden bu psikolojideyim acaba🤷♀️
petronix may01 Bunu düşünüp duracağına karıştır gitsin. Ben arada bakarım güvenmiyorum diye değil öylesine yani şifrelidir ama ikimizde şifrelerimizi biliriz. Neden bişey göreceksiniz diye korkuyosunuz bunu tetikleyen bişey mi oldu?
Esma006 may01 bindebir elime geçerse 😂zamanında yakaladın belki beynine kazınmış olabilir canım al bak birşey olmaz
Guzelanne56 may01 her gün karıştırırım ama bısey bulmak ıcın degıl süt sağarken sıkılırım bütün mesajlarını okurum dkdmjdjdj kendı telefonum sarmıyor bır sure sonra
kimchikimdi may01 Karistiririm. Sevgililik dönemlerinde cok kavgamız olmustu ben sevmiyorum öyle şeyleri gibisinden bende bu yüzden hep bi ayril bi barış yapardık birkaç saatlik pwjfksjx sonra alıştırdım bir şey diyemez oldu. Telefon benim için önemlidir bir şeyi çıkarsa o telefonu kırar yediririm valla hiç acımam kendisi hic bakmaz ama ben bakarım bu aralar pek bakmıyorum hiç o enerji gelmiyor😂
may01 petronix hayır olmadı aslında ama çok takıntılıyım küçük şeyleri takarım bir şeyler görüp kendimi üzmek istemiyorum yapacağından değil ama garip psikolojideyim hamilelik hormonları galiba 🤷♀️
Bebissever Sürekli karıstırırım bende korkarım bişe cıkarmı diye simdiye dek çıkmadı ama gene de karıstırırım bişe görcek olsam bile . Onu öğrenmeyi seçerim
tahamommy may01 bişey bulurum diye korkmuyorum ama karıştırmıyorum da istediğim zaman elimin altında olur zaten, ama eğer şüphelensem bişeyden didik didik ederim valla büyük konuşmayayım ama affım yoktur kesinlikle bu konuda anında kapıda bulur kendini 😅
anneyim01 may01 Bende bakıyorumm Güvenyorum Şifremiz bile aynıdır Telefonlarmızdaki Aklında bir soru işareti kalana kadar Bak Rahatla Bacım
Gamzeahmet123 may01 bizim şifrelerimiz aynı bir şey bulmak için değil ama kendi telefonum bir süre sonra sarmıyor o zaman da alır onun telefonuna bakarım telefonuda hep ortada olur kendisi benim telefonuma bakmaz bende sıkıntıdan alırım farklılık olsun diye wp durumlarına instagram storylerine falan bir şey bulmak için değil yani sizde bakın içiniz rahat olsun bakmadığınız sürece kuruntu yaparsınız
Dmlirmak may01 korkacak bişi yok aşırıya kaçmadikca kontrol edip içini rahat tutmak en güzeli ben ayda bir öyle girip bakıyorum bişi bulmayacagimi bilerek bakıyorum yine de bence olması gereken bu diye düşünüyorum eşiyim ekstra özeli zaten olamaz.