Nursvdee Kızlar iki hastanede de doğum yapan var mı? Muayene ücreti, doktor, doğum ücreti ve hastane hakkında bilgi verir misiniz?🌸
avucundaopucuk Nursvdee bu ay 25 inde doğumum olucak nev esentepede neşe kaplana gidiyorum muayene ücreti 1.300 doğum ücreti 40 bin
Ozlemkaan Nursvdee ben 2024 te Nev esentepede doğum yaptım o zaman 19.500 vermiştim şimdi yine esentepede harun şimşek takipliyim ama doğum ne olur bilemiyorum fiyatlar çok artmış 40 bin olmuş
Dogproff Nursvdee doruk Nilüfer Kemal köroğluna gidiyorum muayeneler kan tahlilleri detaylı ultrason vs hersey dahil 80.000 fiyat verdiler 5 haftalıktan itibaren . Eğer haftanız yüksekse fiyat düşüyor
Nursvdee avucundaopucuk yaa sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah 🙏🏼önceden fiyat anlaşması yapılıyor mu acaba
Nursvdee Ozlemkaan bende doktor değişikliği yapıp harun beye gitmek istiyorum adını çok duydum fiyat konusunda da anlaşma yapılsa keşke
avucundaopucuk Nursvdee yani temmuz zammı hakkında bilginiz yok bize bişi söylenmedi demişlerdi muayene de uzun zamandır aynı fiyat gidiyor bu gün kontrolüm var gittiğimde sorucam 2 haftaya doğumum olacak zaten kesin birşeyler derler artık
avucundaopucuk Nursvdee ben hastaneye gitmeye başladığımdan beri 40 bin fiyatı şimdi muayeneden çıktım fiyat değişikliği olmadı dediler
Ozlemkaan Nursvdee keşke anlaşma yapılsa evet ama harun bey sağolsun kontrollerde falan elinden geldiğince yardımcı oluyor bazen mesela kontrol diye gidiyorum ama 10 günü geçmiş oluyor kendisi kaşeli kağıt veriyor sadece 50 TL katkı payı veriyorsunuz o kadar
faymn Bende nev esentepe NAGİHAN uzuna gidiyorum muayene 1300 memnunum şuanlık doğum fiyatlarını bilmiyorum henüz
Ozlemkaan Nursvdee ben memnun kaldım açıkçası bir sorun görmedim, eşleri alıyorlar doğumdan önce bir gece yatmıştım mesela eşim refakatçi kalmıştı ama doğuma almıyorlar
Nursvdee avucundaopucuk anladım çok teşekkürler🥰umarım sağ salim kucağınıza alırsınız ve deneyiminizi paylaşırsınız 🌸