Yasinyz Merhaba fetal DNA yaptırma düşüncesindeyim ama fiyat pahalı geldi açıkçası Trakya bölgesi yada İstanbul da aldığınız fiyatları yazabilir misiniz hastane ile beraber
teachermomyy23 Yasinyz eskişehirde ogü de 1500 liraya yapıyorlar yakında oturuyorsanız orda yaptırabilirsiniz
Postmodernmom Yasinyz ben Balıkesir’de Natera panoramaya yaptırdım ama Türkiye geneli tek fiyat diye biliyorum orta paket 520 dolar 1 ay olmak üzere
Yasinyz teachermomyy23 hiç birşey ikili taramaya 2 bin fiyat verdi doktorumuz bize fetal dna için bedava ama güvenilir mi
teachermomyy23 Yasinyz ben yaptırdım genetik bölümünde yapılıyor 1 tüp kan alınıyor yani üniversite hastanesi güvenilir diye düşünüyorum ben yaptırırken çoğu il dışından sırf bu yüzden gelenler vardı sonuçlarda 6 hafta çıkıyor dendi.
Yasinyz teachermomyy23 Tekirdağ da oturuyorum yakın olsaydım yarın orada olurdum , bakalım inşallah buralar da aynı fiyatları bulabilirim
AslanEge teachermomyy23 ben geçen ay Fetal dna yaptırdım 4 tüp kan aldılar benden 46 kromozomun tamamı incelendi İzmir’de 14 bin verdik. 1 tüp kan az değil mi?
ylnydgd İstanbul Nevagen firmasında verdik eve gelip kan aldılar trakya tarafına da hizmetleri var diye biliyorum. Nakit 15.000 tl
Yasinyz ylnydgd Tekirdağ star medica da 15 bin fiyat aldım büyük ihtimal buradan yaptırabilirim İstanbul da daha ucuza bulamaz isem
teachermomyy23 AslanEge sanki sizden çok alınmış gibi özel firmalarda yaptıranlardan da bildiğim kadarıyla sadece 1 tüp alınıyor
AslanEge teachermomyy23 Özel genetik merkezine yaptırdım zaten canım. Her bir tüp ayrı ayrı inceleniyor farklı genetiklere bakıyor. Yaptırmadan da çok araştırdım en güvenilir yere yaptırdım hakkında hayırlısı olsun
Esram333 Yasinyz 14bin ödedim. İstanbul nevagen genetik lab. Olduğunuz şehirde kanınızı aldırıyorlar hemşire yollayıp