sadecebuss Kızlar yaptıran var mı yakın zamanda ? Randevu bulamıyorum. Yaptıranlar varsa yazar mısınız nasıl buldunuz
sadecebuss Ayseguls_baby bu tarih uygun değil benim için. Gittiğimde 4 hafta sonra gel demişti. 29una denk geliyor canım
tahamommy sadecebuss zaten şuan 29 una bulamazsınız 14. De falan bakmanız lazım sabah 10 da alarm kurun
Ayseguls_baby sadecebuss normal randevu bakıyorum canım ben sürekli denk geliyorum illa ki iptal edenler oluyor ya da yeni açılıyor randevu. Ben detaylı ultrason için çok girdim bu ara hep denk geldim ikiliye yani
tahamommy sadecebuss bu saatte bulmak inkamsız zaten canım günde sadece 6-8 tane randevu oluyor o bölüme sabah 10.01 geçe doluyor hepsi 😅 9.59 da hep alarm kurup alıyorum ben mesela bi yere randevu alıcaksam
Ayseguls_baby sadecebuss sabah 10 da dene canım ben sürekli denk geliyorum hatta kendime detaylı randevusu da buldum aldım zeynep kamilden
sadecebuss Ayseguls_baby gebe izlemde hangi doktora gidiyorsun peki ? Doğumu orda yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum kararsızım. Eşleri almıyorlar telefon almıyorlar yanına diye duydum
Ayseguls_baby sadecebuss ben savaş kanbura gittim ama daha yeni geçiş yaptım canım. o yüzden pek bilgi veremeyeceğim sana
sadecebuss Ayseguls_baby Sana bir şey soracağım ya. Detaylı için sen ne zaman gideceksin canım randevun ne zaman
sadecebuss Ayseguls_baby ya orda sorar mısın ikili tarama için randevu alamazsak gidip barkod alıp kayıt açtırarak da yaptırabiliyor muyuz. Dün kaç kere aradım açan olmadı en azından sen gidecekmişsin bir sorsan ya