sendekimsinnn yasarceyda12 tabiki illaki tam tersi olan vardır oda şans işi biraz galiba yine sağlıklı olsunlarda
Nursemom90 Oğlum karnımda neredeyse hiç oynamazdı o kadar az oynardı ki birkaç kere hareket etmiyor diye ağlayarak doktora gitmişliğim var uyuyor derdi doktor. Şuan 6.5 yaşında çok uykucu bir bebekti hâlâ uykucu ama beş sn yerinde durmaz çok hareketli 😅 şuan kızım karnımda aşırı hareketli acaba hiç mi uyumuyor diye düşünüyorum doktorda çok hareketli diyor nst de yerinde durmadığı için net çekemedi hemşire. Bakalım meraktayım bende 😅
Esmaaaaaaaaaaa sendekimsinnn benim kızım doğum sancısı çekerken bile ayakları kıpırdı kıpırdı. 41+1 de doğdu , hep hareketliydi hareketlerini de erken hissettim zaten hala daha öyle kıpır kıpır yürüyünce emekleyince düşünemiyorum 😂
ElifBD sendekimsinnn benim kızım da karnımda çok sakin annem doğunca yaramaz olacak diyor 😂 anne diyorum dua mı ediyon beddua mı belli değil 🤪😂 benim kızım çok uslu olacak diyorum. Tabi bunlar söyletiler.
Kabiyra00 sendekimsinnn eşimin en küçük kardeşi şu an 25 yaşında. Kayınvalidem ona hamileyken hareketlerini cevremdeki insanlar bile görürdü, çok hareketliydi diye anlatıyor. Ama şimdi afedersin bir tarafini kaldirmaktan aciz, tembel, miskin bir varlık.
hillykskd sendekimsinnn evet öyle oluyor kızım cok hareketliydi karnımda şimdi eli ayağı durmuyor hiç hep patinaj çekiyor resmen 😂😂 kundaksız uyutamıyorum😂
tahamommy papatyakokulugece yok ya onunla alakası yok hayatımdaki en huzurlu 8 ayı geçirdim eşimle bile kavgalarımız 5 parmağımı geçmemiştir ama bebeğim inanılmaz hareketli karnımda doğunca ne olcak bakalım, bence kesinlikle genle alakalı eşimde hiperaktivite varmış yeğenleri de öyle 1 dk yerlerinde duramıyorlar 🥲
papatyakokulugece tahamommy benim kızda aynı karnımda sürekli kıvranırdı doğdu yine aynı hiç durmuyor 😂
zeyka Büyük kızım doğum pozisyonuna geçtikten sonra sürekli ayaklarını birini indirip birini kaldiriyorrdu vuruyordu ama sürekli durmadann 15-20 kere üst üste mideme geliyordu ayakları çok rahatsız ediciydi doğdu aynı harekketler hatta babam biraz büyüsün kickboks a yazdiricam tekmeleri çok kuvvetli diyordu 😆 küçük kız rahatsız etmedi hiç beni şimdide sakin bir çocuk tam bir hanımefendi 🧿
Havin49_ sendekimsinnn valla benim bebeğim çok hareketsizdi korkuyordum o derece maşallah şimdi acısını çıkarıyor bir yaşında hızına yetişemiyorum
MadameHappy34 sendekimsinnn Bence evet oğlum kımıl kımıldi çok belli tekmeleri hareketleri vardı herkes fark ederdi. 😅🥶bir doğdu başladı aksiyonlar şuan 28 aylık hala aynı. Hatta gece 11-2 arası asla uyku tutmazdi o saatler de de hissederdim çok hareketini doğdu o saatlerde asla uyutamiyorduk.
ikincibezelyeayak sendekimsinnn Aşırı derecede hareketliydi oğlum karnımda , suanda hiperaktivite derecesine yakın hareketli. 2 dk hareketsiz kalamaz Geceleri uyumazdı gebeliğimde , hala gece uykusu güzel degıl çocuk uykuyu sevmiyor kalamıyor uykuda
vanilya_kokusu sendekimsinnn benim kızım karnımda çok hareketliydi şimdi ise çok sakin yavrum evde varlığı bile belli değil 😂