visnelicheescake 1demetyasemen Devletteki nazlana nazlana yazıyor mübarek ben valla direk özelde yazdırdım hiç devleti bekleyip riske atmak istemedim
tahamommy 1demetyasemen elinde iğnen var mı peki ara vermemek gerekiyor kesinlikle, tanıdık bi eczane falan varsa emanet olarak alabilirsin bana bi kere öyle vermişti 2-3 gün sonra da yazdırmıştım, bi kere de bi kutusunu para ödeyerek almıştım yazdırınca parasını iade etmişlerdi 😅 bi danış eczaneye bence kolaylık sağlıyorlar ara verme dikkat et
1demetyasemen tahamommy son 2 tane kaldı doktorum da öyle söyledi ama 1 hafta yok haftaya anca yazabilecek inşallah kabul eder eczaneler 😂
tahamommy visnelicheescake maleseff insanın iki türlü de aklı kalıyor, hamileliği çok sevdim ama sırf bu stresler yüzünden bi an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum 🥹
tahamommy 1demetyasemen aynem bi eczaneye sor yada doktorun özeldeyse mesaj at yazsın kuzum zaten bi reçete fotosu atsa yeter
halitefe visnelicheescake Allah yine bir cesaret veriyorda zor keşke bizimde herkesinki gibi kolay olsaydı
visnelicheescake halitefe kesinlikle öyle yine çok şükür diyorum ne evlat hasreti çeken insanlar var ne cock çocuk sahibi olmak isteyen anne babalar var bizim canımız yanıyor ama elhamdülillah yine bir evladımız oluyor 🥹
dilaadeniz21 visnelicheescake bende her gün saat tam akşam dokuzda yapıyorum ilk yaptığımda aşırı korktum nasıl her gün yapacağım diye düşündüm ama şimdi hemen yapıyorum 😂İnşallah hepimize şifa olur bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız ❤️🩹
visnelicheescake dilaadeniz21 Amin aşkım inşallah bende ilkte öyleydim ama şuan yeminle çat çat vuruyorum 🤣🤣
babymomm__ visnelicheescake aynısından bende vuruluyorum 5. Haftadan beri suan 28 haftalik olduk çok şükür ilkte çok morluklarım oldu ama şuan iz bile olmuyor alıştık çok zorlu yollardan geçtim sağlıkla alalim kucaklarimiza inşallah
visnelicheescake babymomm__ amin kuzum inşallah çok zor bir surecteyiz ama yeter ki sağlık olsun kaç haftaya kadar gobetken vuruldunuz acaba
Mavro 34+5 haftaligiz bu zamana kadar corasprin ve oscapar iğne kullanıyorum. 35. haftada corasprini keseceğiz iğne ne zamana kadar devam edecek göreceğiz. Ayy ilkte ağlaya ağlaya vurulurdum sonrasında catur catur vuruldum 😅 rabbim sağlıcakla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
visnelicheescake Mavro amin kuzum amin evet bende ilkte çok koydu sonra alışkanlık oldu vurmadan duramıyorum 🤣🤣
yasarceyda12 Mavro ben diğer hamilelikte kullandım daha önce çu andada hapla iğne kullanıyorum bizde nasipse hapı 35-36da kesicez iğneyi son güne kadar vurulabiliyorsunuz ben diğer hamilelere bu akşam 9da vurulmuştum mesela ertesi gün 10da doğum oldu en fazla bi gün önceden bıraktırıyor
GulsunOgretmen Ben de 4 haftalık hamileyim tüp bebekle hamile kaldım öncesinde de kan sulandırıcı iğne ve hap vermişti hazırlık aşamasında,hamile kaldığımı duyunca devam et dedi hala kullanıyorum,oksapar iğne ve coraspirin hap ☺️