eylusko yagmurandrmk bulantidan ziyade çok halsizim ve gözümü açamıyorum isteksizim bunun geçmesini çok istiyorum
yagmurandrmk eylusko isteksizlik bende de var hiçbir şekilde geçmedi bu zamana kadar arada böyle birkaç saatlik geliyor o birkaç saat içinde yaparsam evimin işini yapıyorum birkaç saate sığdırmaya çalışıyorum onun dışında evde hiçbir şey yapmıyorum çünkü canım istemiyor hiçbir şekilde onu yapmak istemiyorum evde hiçbir şey yapmak istemiyorum sanki böyle rutin hayata karşı gard almışım gibi o yüzden canım istemeyince yapmıyorum 😅😅
bluemom24 eylusko ben gebelik öncesi başladım ve hala devam ediyorum 14 haftalık oluyoruz doktorum devam etmemi istedi
Emlly eylusko o hamileleik psikolojisi canım bide bebek doğunca daha da zor oluyor hele ki yardimcimiz yoksa ben böyle zor günlerden geçmiştim hayiirlisiyla delirmeden bitti derken üçüncüye hamileyim serüven baştan başlıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun. 🙏😇
sekerleme eylusko ah canım benim seni çok iyi anlıyorum 38. haftamda doğurdum ama ben 37de hala kusuyordum🥲 inşallah kısa sürede geçer sabahları yataktan kalkmadan ağzınıza leblebi kraker vs atın mide bulantısına naneli sakız ve ekşi elmada iyi gelebiliyor birde kusmak bizim için ne kadar kötü olsada ebeler kusan gebeyi severiz hormonları çok iyi çalışıyor derlermiş baş ağrınız için bol bol hava alın dayanamayacak gibi olursanız tülbente çiğ patates dilimleyip alnınıza gelecek şekilde sarın iyi geliyor sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Cicilininkini btl194 hayır bu kadar degil asla ya iki numaramda sadece oluyordu sık sık ilk aylar ama oda sulu yemek yedigimde Digerlerinde önüme ne konsa yerdim bunda ne aclıga gelebiliyorum ne tokluga degişik bişey oldum mide bulantısı yapıyor ikiside
btl194 Cicilininkini cinsiyet değişikliği olabilir gönlünüzdeki olsun.bende kızımda bulantılarım çoktu kusma vs ama bunda hiç olmadı desem yeridir sadece aciktigimda bulantım oluyor kusma asla olmadı
elifcpl Zamian benimde günüm aynı sizinle. Benimde gogus hassasiyeti azaldi. Sanirim gebelik devam edeceği için. Oyle düşünüyorum doğru mu bilmiyorum ama
lena36_ eylusko mide bulantısı ıcın kraker,ekmek , salatalık tuzlu, yeşil eksi elma limon sıkılmış soda bunlar çok iyi geliyor az az sık sık yemeye calsın basınızın agrısı gececektır birde ılık duş
eylusko lena36_ peki göz acamama aşırı yorgunluk halsizlik bunlar için çözüm var mı. Hiç bisey yapamiyorum ya
lena36_ eylusko bol dinlenme yürüyüş zaten 10. Hafta itibarıyla gecıyo bunlar çünkü vücut artık alışıyo bebeğe🩷🩷
eylusko lena36_ ayy inşallah 10. Hafta da yok olur yoksa evde olan Bi cocukla dinlenmek mümkün değil. Bu dönem çok zor
lee_ann eylusko benim de ikinci gebelik bir kızım var ve ben şimdiye kadar iyiken bu hafta 8 olduk ve dediğiniz gibiyim bunlar bu haftaya özel yeni güncelleme mı acaba her an bayılacak gibiyim
2bebelianne eylusko 2. Bnmde zor geçti o haftalarda sürekli uyuduğum için bu haftalara nasıl geldim hatırlamıyorum 😁
eylusko 2bebelianne 1 tane daha çocuğum oldugu için uyumak imkansız. Yardımci olacak kimse de yok malum tekimmm