Turuncukadin Kızlar bebeğine bunu kullanan oldu mu dün kakasını yapmadı bugün de ıkındı ama yapamadı eczaneden aldık yarım şekilde poposuna yerleştirdik biraz yaptı ama günde kaç kez kullanılır bilgisi olan var mı
Gokturkmom_ Turuncukadin 5 aylık bebişe tam kullanmıştım tek seferde rahatladı ek gıdaya yavaş yavaş başladığım zamanlardı ve 5 gün kaka yapmamıştı sonrasında düzeldi zaten tekrar fitil vermek yerine poposuna pamukla zeytinyağı sürün
Turuncukadin Kakası katı şekilde oluyor çoğu zaman çok cıvık değil. Rota sonrası düzeni çok bozuldu keçi sütlü mama veriyorum
Tugcender Oğlumda kullandık hayatım ne kadar az kullanırsan o kadar iyi gliserin kansuk kullanmak yerine zeytinyağı masaj falan önermişti doktorumuz o en son çareydi
Tugcender Turuncukadin evet hayatım zeytinyağıyla saat yönünde bisiklet sürme hareketi falan yaptık yanlış biliyorum ama kulak çubuğuna zeytin yağı sürüp poposuna değdirdik bizim de hep kabızdı
edabolukbasi3- Turuncukadin emiyorsa normal doktorada gitseniz normal diyecek ilk olarak fitile başvurmayın alışkanlık yapar sütünü bi kaşığa sağ saf zeytinyağı koy içine ağzına ver veya kulak çubuğuyla zeytinyağı sür hafifçe makatını uyar ama içine sokma faydası oluyor
Turuncukadin ahsenimdeahsenim muhtemelen ondan oldu ya evet..herkeste bağırsak çalıştırmış bizde ters etki etti