diva01 Algomed eda kolagasıgil Başkent üniversitesi Ümran kılınçdemir turgut Bu iki doktora gittim gayet iyilerdi ama varsa öneriniz sevinirim
Kardelen1010 diva01 sehir hastanesinde sefa arlıeri önerebilirim balcalı mete sucu marsa doğum evi bekir gümürdülü adana Karşıyaka dilara özer bunları önerebilirim
Ehjfjsjs diva01 medicalpark adana burcu Yücesoy iyi bide aynı hastane ümit korkmaz ben ona gidiyorum çok memnunum Güzelyalı da kıvılcım hanimida duydum iyi diye
diva01 gozdenefes algomed eda hanıma gittim hep teşekkür ederim bir daha ki sefer bu doktoru deneyeyim
diva01 Ehjfjsjs kaç haftalık oldunuz ilgi alakası nasıl hastane ve doktorlarda bir de doğum fiyatları nedir acaba
Ehjfjsjs diva01 ilgisi yaklaşımı çok iyi çok yatistiriyor insanı canım 25 haftanın içindeyim doğum ücreti 35 bin
gozdenefes diva01 eda hanıma bir kez gittim memnun kalmadım Özgür bey izinliydi o zaman mecbur gitmiştim ama Özgür beyden çok memnun kalırsınız emin olunn
Eyllo Hicran giriş tek geçerim oğlumda ona gitmiştim doğumum da Ortadoğu’da oldu ama şimdi durumum yok malesef mecburen Marsa gidiyorum durumum olsa yine kesinlikle tek gideceğim doktor hicran giriş olurdu