Dmlirmak Kızlar bir süredir istediğim gibi bir doktor bulamıyorum Mersin’de olanlar doğum yapanlar memnun kaldığınız şehir hastanesinden bir doktor varmıdır?
lux38 Dmlirmak özel Yenişehir Hastanesi’nde haldun canovaya gitmiştim ben doğumu da orda yaptım ameliyat ekibi ve Dr harikaydı
Elisasu123 Dmlirmak Derya karacay şimşek muanesi özelden farksız ilgisi alakası cok guzel ama randevu bulabilirseniz Şans verin
Dmlirmak busra33003 ay o kadın çok tatlı çok iyi de randevu bulamıyorum resmen ilk haftalarımda gitmiştim o kadına
Dmlirmak busra33003 öyle oluyorsa bende gidim bari bir ara kadını nasıl sinirlendirdiyseler hıncını benden aldı korktum 😅 odaya girdim bişi sorucaktim kapıyı kapat diye bir bağırdı bana korktum kızdım da ama bişi diyemedim
busra33003 Dmlirmak ahahahah hepsinde var o biraz ya gamze akdoğana gitmiştim bi kez o da bana bağırdı bi daha gitmedim😂
busra33003 Dmlirmak işte 7 de gidip randevu alıyorsunuz 9a kadar orda bekliyorsunuz o biraz sıkıntı ya ama doktor gelince alıyor hemen 1 2 kişiden sonra