bebek308_ Merhaba kızlar ben çam ve sakura şehir hastanesinde peroinatoloji bölüme randevu almamaı istediler 2 li tarama testi için evet aldım ama o bölüm sadece riskli gebelere bakıyorlar ne yapmam lazım gitmelimiyim nası ala bilirim randevu
HAydogdu bebek308_ Merhabalar devlet hastanelerinde ikili tarama testi yalnızca perinataloji bölümünde yapıldığı için sizi oraya yönlendirmişlerdir bende gitmiştim fakat o bölüme randevu bulmak zor olduğu için devlet hastanesinde özelde yaptırmak durumunda kaldım siz şanslıymışsınız randevu bulabilmişsiniz zaten size yönlendirme yaparken tarama testlerini yalnızca bu bölümde yaptıklarını da söylüyorlar siz muayenenize gidin bence 😊
herseyeragmengulun bebek308_ allah allah yönlendirme ile gittiyseniz farklıdır belki ben haftası gelince ıkılı test ıcın almıstım siz arayın yinede
Aleynadiyorki Ben riskli gebeliğim ama normal kadın doğum polikliniğine randevu alıyorum doktor şuana kadar yönlendirmedi. İkili test için aldım perşembe gününe ama inşallah tekrar randevu almam gerekmez. Sizi muayeneden sonra mı yönlendirdi
bebek308_ HAydogdu siz kaç haftalık oldunuz acaba benim 10 haftalık iki gündür rahmime sancı giriyor arada ve ağrım var setrleşmiş alt karın bölgem normal mi acaba sizde yaşadınızmı hiç
HAydogdu bebek308_ Ben 33. Haftama girdim ama ilk zamanlar kaşık ağrılarım oluyordu doktor rahmin genişlemesinden dolayı oluyor demişti ama siz yine de doktorunuza söyleyin bu durumu mutlaka
bebek308_ HAydogdu evet bende araştırdıgımda rahim genişliğindendir diye yazıyor ama iki hafta sonra kontrolüm bekleyemem galiba o güne kadar gidicem