Minikcivciviimm Kızlar çok kararsız kaldim internette araştırıyordum simdiye kadar hep bebek yağı kullanmisti cevremdekiler ama internette losyon yağdan daha iyi vs gördüm ne diyosunuuuz ne önerirsiniz şubat sonu gibi inşallah olacak doğumum 🙏
Tugcender Minikcivciviimm ilk gebeliğimde doktorumuz asla önermiyorum yağsız temiz içerkli losyon kullandırdı 3 yaşına yakın hala böyle devam ediyoruz
Miniboy Minikcivciviimm ilk aylar losyon daha sonra yağ şeklinde kullanılıyor. Ama şubatsa daha dur alma bile herşeyin son kullanma tarihi var😀 ben 30 dan sonra tarihlerine baka baka aldım. Birde saklama koşullarımız bile önemli oluyor Bazen içerikleri organik şeylerde.
Elaozkan İlk ay losyon tavsiye ediliyor daha sonra yağ kullanabilirsiniz temiz içerikli bir krem en iyi seçenek
Minikcivciviimm Miniboy yok yok şimdi almicam da araştırmaya başladım 😄😄 neleri alacagima karar vereyim diye
mrp2023 Minikcivciviimm yağ gözenekleri tıkıyormuş losyon parfümsüz olanlardan yenidoğana uygun olanlardan öneriliyor
Miniboy Minikcivciviimm biz ilk bebek arabasını almıştık. Hani maliyetli olanları önce almak şeklinde. En son kıyafet bıraktık. Çnkü son zamanda herkes birşey alıyor. Bnm doğumdan önce gelmeye başladı hediyeler. Ona görede alışverişini şekillendirebilirsin. Bu şekilde tavsiye verebilirim☺️
Tugcender miniminibebek mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum hayatım sebamed falan dene demişti doktor onlar yaramadı mustela kullanıyoruz doğalıdan beri
yaseminyaldiz Ben ecowell losyon aldım hem kendime de sürüyorum bebeğime de hiç yapış yapış kalmıyo hemen emiliyo