Nevagibi Bende bu tarihlerde adet göreceğimi sanıyordum ovülasyon testleri yaparken 22. Günde adet oldum birden 🥲 şimdi bat 11 eylül falan oldu
momandrabbit Yaa benim de bat 23-24 temmuz, hala pik göremedim ama tüm ayı dolu dolu değerlendirdim bi umut:(
Deletedmom_787 1Ogretmen_anne mantıklı eşimde öyle dedi testlere bir dünya boş yere para verdin formül basit gün aşırı ya da 2 günde bir ilişkiye girmek gerekir dedi ama ben biraz her şey dört dörtlük ilerlesin takip edeyim kafasındayım onub için testle başladım
1Ogretmen_anne Deletedmom_787 Yok ilk bebeğim değil. Bı tane 4 yaşında kızım var. Bu ikinci olacak inşallah 🙏🏻
Deletedmom_787 1Ogretmen_anne maşallah allah bağışlasın Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana da bana da isteyen herkese inşallah 🙏🏻💕
Deletedmom_787 1Ogretmen_anne 1 yıllık evliyim canım bebişim yok ilk kez bu ay deniyoruz rabbim sağlıkla huzurla hemencecşk nasip etsin inşallah 🙏🏻 ben evlenir evlenmez ilk aydan hemen istedim ama eşim istemedi bu yıl eylül ayı için ortak karar aldık artık olsun diye ama ben sürpriz bir şekilde hiç beklemediğim anda regl olup döngüm değişince eşimle konuştum bu aydan denemeye başlayalım dedim aklımızda yoktu bu ay için planlar değişti