sude_18 Kizlar 17+1 hamileyim dün gece hafif burnum akiyodu ama bu sabah öyle kötü uyandım ki bütün vücudum ağrıyo hiçbir şey yiyemiyorum özellikle bacaklarımdaki kaslar sizliyo resmen doktora gitsem ilaç veremez ne yapıcam inan bilmiyorum
visnelicheescake sude_18 Doktora gidin canım gebelere göre de verilebilen ilaç antibiyatik ve serumlar var böyle evde durup kötü olacağınıza doktordan yana bir şansınızı deneyin🥹
sude_18 visnelicheescake gitsem dedim de korktum bu seferde çünkü dahiliye kadın doğum için bebekten anlar mı uygun ilacı verebilir mi bilemedim Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🌸
sude_18 visnelicheescake devlette takipli olmanın tek kötü yanı doktoruna mesaj aramamak sanırım diğerleri en küçük bişey de hemen donroruna haber edebilirken biz devlette takiplilerin randevu alıp gitmekten başka şansımız yok :((
visnelicheescake sude_18 Evet kuzum o çok zor maalesef olmadı şey yap yarına kadar dayan yarın erkenden git doktora kadın doğumlar da sabah erken alır diye düşünüyorum doktorunuz