Selo3 Sebiha_tlk1 Duramıyor insan ben gece 2de kan vermeye gitmiştim 🤭 Beta 7,1 ile öğrendim hamile olduğumu
Sebiha_tlk1 Halime34 kızlar günaydınnn sabah yaptım ben 5dk bekledim böyle çıktı sizceee varmı Artımed test bu
YuvarlanamayanPaanda 12245 böyle yorumalra şaşırıyorım bende hiç yaşamadım hep rasgele aldım testleri
babymom2026 Mariam1 ben yaptim dogru verdi bana testte çıkınca hem kasette hem erken olanda gittim kan verdim varmış şu an 5+3 oldum yani demekki herkeste ayni değilmiş
babymom2026 Mariam1 erken testte gorunce bende yalanci sanmıştım cunku belirtilerim vardi en son gözlerim kararıp başım dönmeye başlayınca yaptim daha sonra kaset yaptim kasette de cikti sonra kan verdim
Mavilim123 Mariam1 bende ilk kızımı bebetime kaset test ile öğrenmiştm sonra kan verdm vardı suan 6 yasında
Mariam1 babymom2026 canım 1 gün önce yaptım pembe çıkardı yine dün yaptım ondan silik çıktı kaset yaptım negatif ayrıca şans işte gecn ayi da bana 3 tane yalancı pozitif gördüm
Selo3 Mariam1 çok değişiyor o ya benimde çok silikti kaset yaptım ondan hiç çalmadı beta 7 ile hamileliği öğrendim 500den sonra kaset testte çıktı
Mariam1 babymom2026 adına çok sevindim canm işte bana boyile oldu bu ayı farklı ovulasyon testi almayı düşünüyorum innovita alacağım sanırım