Sebiha_tlk1 Kızlar testin adı Pyro clınce adetime 1 hafta kala yaptım sırt ağrısı ve kalça ağrısı çekiyorum bazende kasık ağrısı oluyor sizce varmı birşeyler korkuyorum test hatalıdır diye lütfen sizde birşey söyleyin ? Buraya koyuyorum testin sonucunu |\
Mariam1 Sebiha_tlk1 bebetime da marka yalancı pozitif veriyor bilgin olsun o markada hiç negatif görmedim ben maalesef
Mlkktsl Sebiha_tlk1 bence var ama biraz daha beklemekte fayda var. Keşke kan verseniz 🥰 umarım yalancı değildir inşallah ♥️
1demetyasemen Sebiha_tlk1 canım var gibi duruyo ama istersen pazartesi yada Salı bir tane daha test yapıp koyuluğa göre kan vermeye gidebilirsin. Gönlünce olsun 🌸
babymom2026 Mariam1 ben yaptim dogru verdi bana testte çıkınca hem kasette hem erken olanda gittim kan verdim varmış şu an 5+3 oldum yani demekki herkeste ayni değilmiş
Suyusevmeyensusamuru Sebiha_tlk1 artimed güzeldir iki gebeliğimi de onunla öğrenmiştim hayırlısı olsun şimdiden hakkınız da 🌸🙏🏼
lena36_ Sebiha_tlk1 bende hem artımed hemde dediğiniz testle yatım ıkısıde böyle çıktı şuan 3 aylık gebeyım bu test pozıtıf doktora gıdıp kontrol olun bence
yarensl Sebiha_tlk1 ben aynı gün 1 er saat arayla üç test yaptım üçünde de çıktı ben bile heyecanlandım şimdi sizin afınıza 🌸 hakkınızda hayırlısı olsun
Sebiha_tlk1 Minik_49 ayyy inşallah yaa 1senedir bunun hayalini kuruyorum 1 düşüğüm oldu bunda sağlıklı olur inşallah varsa tabi 😭🤲
Selo3 Ay var var hadi inşallah hayırlısı olur sizin için benim testim daha da silikti valla çok erken öğrenmiştim yarın testi yapıp kan verin derim 🙏
Sebiha_tlk1 Selo3 inşallahhh canım benim 🤲🤲🥹pazartesi vereyim diyorum ya dur bakalım heyecandan belki akşama bile giderim 😄
tugbamuratmutlu Sebiha_tlk1 ayyy rabbim insallah hayirli bi sekilde nasip eder kucagina almayi da nasip eder hamileyim ve en icten dilegimle dua ediyorum canim 🙏🙏