Ayseguls_baby Kızlar detaylıyı Zeynep Kamil’de çektireceğim, Mehmet Can Keyfoğlu’na randevu buldum. Daha önce bu doktora giden var mı, memnun musunuz?
Ayseguls_baby sylm evet çektirdim çok memnun kaldım randevu aldığım doktorun kendisi çekti yanında asistanı vardı beraber baktılar 35 dk sürdü çekim bittikten sonra da hemen raporu verdiler. Renkli ultrason değildi siyah beyazdı, ultrason kağıtları da aynı şekilde
GEBELOG Merhaba bende iki hafta önce Zeynep kamilde detaylı ultrason çektirdim. Ama hiç memnun kalmadım aklınız varsa özele gidin hiç kendinizi devlet hastanesinde yormayın. Doktoru neredeyse 40 dk bekledim odasında yoktu sonradan geldi. Ultrasonumu yapan da asistandı. Doktor yanında ona direktifler veriyordu telefonla oynuyordu ilgi alaka sıfır yani. Ekranı kendilerine çevirmişlerdi. Ben de görmek istiyordum ama bana göstermediler. Göstereceğim demesine rağmen bana göstermediler. Verilen bilgilendirme yetersiz. Verilen fotoğraflar anlaşılmıyor normal gebe izleme gitmişim gibi ama daha uzun durmuşum gibi bişeydi yani. Tüm organlarına herşeyine baktılar ama değerlendirme sıfır yani
Ayseguls_baby subatannesi2026 Merhaba hayır Perinatoloji binasında çekim yapılıyor eşler binaya alınmıyor kapıda banklarda bekleme yerinde bekliyorlar. Bebekte bir sıkıntı olursa babayı çağıracağız dediler