Alyamom35 Haticefe Çatı muaynesini ilk gebeliğimde defalarca oldum serbest bırak acımıyor. Yeter ki kasmayın kendinizi.
Minigimgeliyor Alyamom35 ya çok kararsızım yapıcam demez miydi önceden? Alıncak kadar da çıkmadı sonra doğum zamanı da öyle olmucak şimdi alırsam aman her dert bitti bu kaldı ya😂
Nurayse Minigimgeliyor 😂😂 valla ben hep hazir giderim bana cati kontrolu yapcam demedi ama ultrasonda kordon biseyi kisa cikti alttan bakicam hazirla n dedi bende vazife memuru gibi hazir ve nazir bekledim😂
Eminos Ben 35+4 uz 4 martta gidicem normal doğum istiyorum insallah önceki kontrolde 47 cm 2600 gram civarinaydi yanlis hatırlamıyorsam sag gogsumun altta karin kısmında surekli batma var cok aciyor sizlerde de varmi boyle bi rahatsızlık resmen etim acıyor
Dryatpzglu Ozlemsvr en yakın hangi tarihe veriyorsa ona al o zaman canım. Yada kayınvalidene de böyle böyle diye belki o biz götürürz, beraber gideriz falan der
Nurayse Alyamom35 ilki genel anesteziydi epidural olucam diyorum olma diyolar yanlis yaparlar igneyi bilmem ne bizim toplum com guzel moral verir saolsunlar
Nurayse Purple komple uyutma genel anestezi oluyo ilk gebeligimde ole olmustum spinal hakkinda bisey bilmiyorum ki
Nurcin Alyamom35 37+3 :) 18 gün kaldı .. 50 cm boy... 3150 kg dedi dr ama pek güvenmemek gerek dedi bu değerlere... Sanci vs yok ama kasık ağrılarından yürümek zorlaştı
Alyamom35 Nurcin Bende şimdi geliyorum doktordan. Gelişimi güzel haftasında gidiyorsun dedi. 14 Mart saat 14:00 te doğumum olucak 🙏🏻 Sadece kansızlık var işte 😢🤦🏼♀️