Deletedmom_787 Merhaba kızlar 28 temmuzda regl oldum 1 ağustosta ovulasyon testine başladım henüz pik göremedim sürekli silik çizgi çıkıyor akıntım başladı ama hala pik göremedim ovulasyon testinde pik görmeden hamile kalanlar var mı?
diesa_6 Deletedmom_787 merhaba benim son adet tarihim 29 temmuz ben de daha pik görmedim ya da yakalayamadım emin değilim:(
Deletedmom_787 Mom_26 bugün 14.gün hala çok silik çıkıyor :/ pikten 1-2 gün önce koyu çıkmaya başlamaz mı
olivia77 Deletedmom_787 iki gündür de kasıklarım ağrıyo aşırı bi gaz sancım var alt karnım şiş o yüzden dün mesela göğüslerim çok hassaslaştı dokundukça acıdı ama belirtiler bi geliyo bi gidiyo pik desen hiç yok
Deletedmom_787 Mom_26 teşekkür ederim ben sabahları aç karna 1 tatlı kaşığı çörekotu tozu 1 çay kaşığı keten tohumu tozunu 1 tatlı kaşığı yoğurt ya da kefirle karıştırıp tüketiyorum reglin 2. günü başladım bu küre faydası olur mu bilmiyorum. Ama
Mom_26 Deletedmom_787 inşallah olur çörek otu ölümden başka her drde deva buyurmuş Peygamber efendimiz s.a.v
Deletedmom_787 pembelotus benim bugün 15.günüm uygulamada yumurtlama günü gösteriyor ama bilmiyorum öğlen test yapacağım artık inşallah pik görürüm 🙏🏻🥺
olivia77 pembelotus sizin de az kalmış ya. Ama en azından görmüşsünüz içiniz rahatlamıştır ben de her gün bi umut testi yapıyorum ikinci çizgiyi silik görünce hay … diye devam ediyorum güne rutine bindi artık 😂
olivia77 Deletedmom_787 psikolojikse de toptan kafayı yedik herhalde baya baya hissediyorum ağrıyo benimde yani