Kızlar selam ben yaklaşık 12 artı 1 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri kusma bulantı ve sayamadığım çok fazla belirti ile geçiriyorum bir tane kızım var 5,5 yaşında bir tane kardeş istiyordu Biz de denedik Bir kere de ikizleri hamile kaldım ilk başta hiç kabul edemedim Hala da edemiyorum çünkü ben çok ara vermiştim çocuk düşünmüyordum ikinci çocuğu ama kızım o kadar çok baskı yaptı ki ona üzüldüğümden ve Gerçekten yalnız kalmasın diye istedik ve şu an resmen hayattan kopmuş gibi sürekli yatıyorum bir annemlerdeyim kendi evimde yatıyorum her şeyden midem bulanıyor ve her şeyi kusuyorum Doktor kontrollerim gayet iyi gittiğini söylüyor 8 kilo verdim Bu arada ben ikizler doğunca nasıl işin içinden çıkacağım Ayrıca kızımla aramdaki bağ zedelenir mi ve bir de hala kabullenemediği için bebekler bunu hisseder mi Ayrıca ikiz bebekleri hamile kalıp vajinal doğum yapan anne var mı Çünkü ben kızımı vajinal doğum ile doğurdum çok da rahattı Sezeryandan çok korkuyorum doktorum Seni de bebekleri riske atamayacağımdan sezeryan olmak zorundasın dedi aklım Kafam çok karışık ve hiçbir şey tüketemiyorum asla hiçbir vitamin ilacı folik asit vesaire kullanamıyorum Bir de kızımla olan bağımda en ufak bir zedelenme olur ona ilgisiz kalırım çocukları sevemezsem ve ikizlerle hiç bağ kuramazsam diye korku oluşuyor Kafam çok karışık her konuda çok mutsuzum eşim her konuda destek Bu arada eşimden yana Allah’ım çok şanslıyım gerekirse bakıcı tutarım maddi olarak hiçbir şey düşünme sen sağlıklı ol yeter Hatta ikizler doğunca 40 çıktıktan sonra söz veriyorum Seni tatile getireceğim Kızımız da alıp dedi Ben hala güvensizlik ve psikolojim aşırı bozuk ikiz hiç beklemiyorduk ikiz olmasını tek isteğimiz bir tane kardeşi olsun Hani idare ederim diye düşünüyordum Lütfen beni linçlemeyin gerçekten çok zor bir dönemin içindeyim Bana fikir vermek isteyen Bana moral vermek isteyen ikiz anneleri veyahut da tekilli fark etmez bütün annelerin Hani desteğine ihtiyacım var Çünkü çok zor geçiyor hamileyim kusmak sürekli bulantı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım suyu bile içemez oldum bardaklar bile kokuyor kızımla olan oyun oyun oynadığım anlar hep uzaktaymışım gibi ona aynı evin içinde ve bu benim de onun da psikolojisini bozdu düşünüyorum Ne olur bana Fikir verin bana dayanaklık edin yani bana bir ferahlatıcı bir şeyler söyleyin çok ihtiyacım var size.. 😔 Tabii ki Rabbime de sürekli dua ediyorum Bu arada Allah’ım çocuklarım sağlıkla dolsun kızımla da aramdaki bazı zedelenmesin kimseyi üzmek falan istemiyorum Bu konuda diye ne yapacağımı şaşırmış durumdayım anlayacağınız Ha bu arada benim ablamla Annem ortak oturduğu için kızım buraya gelince ablamın kızıyla aynı yaştalar çok güzel bir şekilde oyun oynuyorlar Çok mutlu burada onda hiçbir sıkıntı yok doğumdan sonra her konuda her koşulda sana destek olacağım ki olacağız diyorlar Yani aslında etrafındaki herkes bana destek şey ama ben kimseyi koymamak vesaire gibi korkularım var yani Nasıl anlatacağımı bilmiyorum bunda bilemiyorum yani her şey karışık Şu anda kafamda. Bir de bu bulantılar kusmalar ikiz annelerinde gerçik kişiden kişiye göre değişiklik gösterir ne zaman geçiyor ben bu zofer ilacı kullanıyorum çünkü hiçbir şekilde toparlanamazdım. Birde memorial ataşehir hastanesinde Dr arayaşım var. Bizim sağlık sigortamız birtek orda 100 % geçyor bunuda sormak istedim. Şimdiden hakkınızı helal edin uzun oldu :(