Busranur_mnts kelebegimmmmm adet gecikti mi önemli olan ilk değer değil 2 günde bi sağlıklı artması ben de 25 ile öğrendim düzenli artış oldu 12 haftalığım şimdi. Sağlıkla büyüsün 😘
Mihrasina_ kelebegimmmmm 2 günde bir kan vermen gerek 80 le öğrendim 288 oldu sonra 899 hepsi iki gün arayla
Mrvsmt2502 kelebegimmmmm değer önemli değil sağlıklı artış olması önemli. Ben 41 ile öğrenmiştim ilk kızımı şuan 3 yaş 4 aylık abla bile oldu
2611seher_ Mihrasina_ canım birşey soracağım sana benim adet günüm gelmedi daha 26 Ağustos ama 6 Ağustos da 34, 9 Ağustos da 90 çıktı normal mi
Minikkkk_0 Mihrasina_ ben hiç iki günde bir kan vermedim regliye 5 gün kala verdim 14.11 le öğrendim 9 gün sonra gittim doktora karından kese gözüktü doktor birdaha da beta tekrarlamadı onlar için önemli olan ilk kese sonra bebek oluşumu sonra kalp atışı yani
kelebegimmmmm Bebivekedi inşallah canım bı kalp atışını falan duyarsan inşallah biraz rahatlarim gibi
Elifimsib kelebegimmmmm 17 ile öğrenmiştim kızım doğdu 4 aylık olmak üzere 🫠 önemli olan ilk değer değil iki günde bir iki katına çıkması. İki günde bir veya dört günde bir aynı hastanede aynı saatlerde kan verip artışı takip edin
kelebegimmmmm kelebegimmmmm inşallah canım tüm hamilelere güzel haberler duyurmayı nasip etsin allahim
Can_sel12 kelebegimmmmm ben ilk öğrendiğim de 2,4 dü negatif dedi 2 gün sonra regl geçti bideha verdim 43 çıktı düzenli artması önemli
Mamies Can_sel12 kaç kere düzenli artması lazım benim 63 tü sonra 169 oldu tekrar bakmadım sanki belirtilerim yok gibi normal mi bilmiyorum
rydcrngny seda_ay benim adetim 3 gün gecikti 55 çıktı ama sevinemiyorum çünkü gecikmeye göre az gibi geldi bana. Sizin kaç gün de oldu bu değer gecikme var mıydı.
Mihrasina_ 2611seher_ baya erken mi fark ettin adetine 20 kala mı anladın canım ? Yükselme güzel 3 katı neredeyse ama çok erken değil mi yumurtlama günü bile gelmeden nasıl hamile kaldın kız 😂
Meral_63 kelebegimmmmm değerim 6 ile öğrendim ben 🥹 Rabbim nasıp ederse hiç bişey olmaz için rahat olsun 🙏🏼
rydcrngny Meral_63 benim adetim 3 gün gecikti 55 çıktı ama sevinemiyorum çünkü gecikmeye göre az gibi geldi bana. Sizin kaç gün de oldu bu değer gecikme var mıydı.
e_kardelenn Meral_63 merhabalar ben çatlatma iğnesi olmuştum bugün 13.günüm kan verdim 6.6 çıktı değerim adetime de 2 ya da 3 gün var , sizin ilerlemeniz nasıl olmuştu acaba
rydcrngny kizinaasikanne benim adetim 3 gün gecikti 55 çıktı ama sevinemiyorum çünkü gecikmeye göre az gibi geldi bana. Sizin kaç gün de oldu bu değer gecikme var mıydı.