yarensl Busranur_mnts 13 haftalıkken bu şekildeydi Şimdi 14 haftalığız biraz daha şişti baya erken oldu 😀
tahamommy Busranur_mnts çok güzel bir hatıra ben bitane video çekmiştim sadece 😅 ben hindistan cevizi badem ve kakao yağını karıştırıp kullanıyorum hala da ona devam
esraylnz 11 haftalığım benimde var 3.gebelik kimisinin iç karnı geniş oluyor ve belli olmuyor ben diğer gebeliklerimden biliyorum ağzıma kadar nerdeyse göbeğim çıkıyor 🤭
Eminemirac00 Busranur_mnts bende çok kilo almak istemiyorum ilkinde çok almamıştım bunda da o şekilde olur inşallah bakalım
Busranur_mnts Eminemirac00 ay inşallah ya aldığımız fazla kilolar bebeğe fayda etmiyo bize zarar oluyo
Eminemirac00 Busranur_mnts O değilde kızlar ben uzanırken hapşırdm mesela sağ kasığıma o an sanki bıçak batıyor çok şiddetli bir ağrı oldu bağırdım hatta kendimi yere attm o derece normal mi
[silindi] Busranur_mnts evet ama ilk gebelik olunca böyle duruyo duruyo bir anda çıkıyo 6. Ayda falan anca 😂 bol giysem 6. Ayda da belli olmuyordu hatta , 8 aylık oldu şimdi anca belli oluyo bolda giysem darda giysem 😅
Miniboy Busranur_mnts bnm 12-13 gibi ufak ufak belliydi ama dar bişey giyersem😀 bayramdı hatta kumaş pantolon giyince minik vardı. Sonra 20 haftadan snra tam belirgindi ama 25 den snra okadar hızlı değişiyor ki eşim akşam işten gelip aa yine büyümüş diyordu😂