merve__12 Folik Asiti İlk Kaçıncı Haftada Kullanmaya Başladınız ? Sağlık ocağında folbiol yazdılar ama çok araştırdım okudum iyi olmadığı yönünde mg çok fazla olduğu halkında yazılar var kullanmak istemiyorum doktor kontrolüme 10 gün var napsam bilemedim
sibell77 merve__12 bende kese görmeye gider gitmez başladım 5. Haftadan itibaren onuda 3. Ay da bıraktırdı
s2121 merve__12 5 haftalıkken ögrendim doktorum folidoce yazdı 3 ay kullandım folik asit alınması çok önemi biran önce başlamalısın bence
Fatmandrsv Kullanmadım ben geç öğrendim bebeği . Ümit aktaşın ürünleri bitkisel organik içerik takviye olarak geçiyor bakabilirsiniz güvenilir bir doktor
merve__12 s2121 Kan değerlerimde folik asit normal çıktı İşte sağlık ocağında verileni tavsiye etmiyolae herkes yazmış doktorum içme onu dedi falan diye benim de ayın 20 de kontrolum artık 10 gün daha beklemeyi düşünüyorum şuan 5+3
ylnydgd Solgar kullandım ben. Onu vermişti doktor 4-12 arası kullandım. Folik çok önemli aksatmaman gerekir.
Pembe_bulut merve__12 ben de devlette ilk haftalarda kontrole gittiğimde özel bir marka folik asit yazmıştı neden diye sorunca o da öyle dedi dozajı biraz yüksekmiş düşük dozda bir folik asit verdi folicus adında.
kardellen merve__12 bana da folbiol verdi doktorum ama benim folik asit düşük diye hem bunu hemde normal folik verdi folbiolu sadece haftada iki gün içiyorum sonraki ayda haftada bir içicem
merve__12 kardellen normal olan da bu bence benim hem bormal çıktı kanda hemde her gün 1 tane dedi içmemeyi düşünüyorum 10 gün daha bekliyecem
Deletedmom_8793 merve__12 ASM yüksek dozda verdiği için ben kullanmadım ilk gebeliğim de Regenesis Max kullanmıştım bunda da başladım
kardellen merve__12 evet doktorunuza danışın normal bir folik yeterli olur ben şuan hamile değilim iki kaydım oldu daha çok bu durumlarda veriliyor heralde