Nuris_3461 Arkadaşlar selam 28 haftalığım bebeğime oda yapmayı planlıyorum ama karasız kaldım karyola beşik mi yoksa büyüyen mi alsam uzun süre kullanışlı olması önemli her sene beşik alamam 5 yük kdr aynı yatağı kullanacak inşallah sonra baza alırım diyorum siz ne diyor sunuz kullanışlı olsun istiyorum
Kubrakrky Nuris_3461 canım montessori yatakları çok beğeniyorum ben bizde 26 haftalığız ben odasını o şekilde yapmayı düşünüyorum 😇
Mel0s Nuris_3461 canm bizde cilekten buyuyen besik aldik 10 yasina kadar kullniosu n bidr anne yanina besik alicaz tamamdir🤗
Kubrakrky Nuris_3461 canım sepet beşik aldım ben kendi odama zaten ayıramam ki onu yanımdan montessori yaşına yaklaştığında anca kullanırım ayrı bir odada yatıramam çok küçükken 🙈
Nurysf Ben ilk başta 200 liraya MDF standart bı beşik aldım anne yani yaptim. Smdi ikinciye gebeyim kızım 15 aylık aslında hala sigiyo ama kardeş gelicek malum kızıma bı marangozdan 500 liraya Montessori yaptırıyorum. Bu şekilde bsiler de düşünebilirsnz iki türlü de ekonomik oldu bana göre 😇