Baharln Kızlar nasıl geçiyor hamilelik, cinsiyetler neler, isimler neler gelin sohbet edelim😍 detaylıya girdiniz mi😊
Gizmmis Baharln 21+1 ikiz kızçelerle devam☺️ birisinin adı Deva olacak ama diğerine henüz karar veremedik daha doğrusu eşimle tartışma içerisindeyiz Tomris istediği için 😂🙈
diva01 22.haftadayız biz geçen hafta ögrendim kasık ve karın agrısı ile gittim doktora vajina da varis vardı şişme ve zonklama oluyordu 2senedir düzensiz 8 aydır falan da olmuyordum adet birden 5 aylık gebe oldugumu ögrendim şok oldum tabi menopoza girdim sanarken Allâh evinize neşe katmak istedi yaşım 43 büyük bir heyecanla bekliyoruz kuşum u isim düşünmedik henüz umay çok takılıyor gözüme kısmet sağ sağlim doğsun da inş Rabbim sağlık lâ kucagınıza almayı nasip etsin inş bekleyen herkese
Baharln diva01 yaaa okurken tebessümle okudum gerçekten çok güzel bi haber olmuş size evinize neşe bereket getirsin minik kuş💕❣️😍
mcrukiye @Baharln bizde 20 +2 yiz cnm cinsiyetimizi 12. Haftada öğrendik bir kızımız olacakmış inşallah isim konusunda hala düşünüyoruz bir şey bulamadık aklımıza hiç bişi gelmiyor sanki ☺️
Gamzeahmet123 mcrukiye bizde başta kız diye biliyorduk sonra oğlumuz olacağını öğrendik isim konusunda fikir olsun Ayça elizan Afra eliz Derin İkili isimler birbirine çok benzese de fikir olur belki 23+2 sağlıkla gelsin bebişlerimiz oğlumuz olacak ismini Oğuz kağan düşünüyoruz ama dünden beri kağan alp de hoşuma gidiyor bakalım
probis Biz 22. Haftadayız detaylı usgye girdim. Ense 6.4 çıktı. Fetal dna da risk çıkmamıştı ama tedirginim vallahi
Ecece440 probis tesadüfen gördüm yazdığınızı bu başlıkta. Bana da 21haftalıkken detaylıda 6.6 mm dedi ense için. Başka bi belirti yoktu. Fetal DNA yaptırmıştım 17haftqlıkken Eskişehir’de. Bugün 23haftqlığım sonucu aldım ve başka bir perinatoloğa daha göründüm. Hem sonuçlar temiz çıktı hem de bu doktor 5.3 ölçtü hiçbir sorun yok dedi. İçiniz rahat olsun. Fetal yaptırın ve başka bir doktora başka bir cihazla baktırın değişebiliyor umarım iyi olur her şey 🌸😊
mcrukiye @Baharln henüz daha hiç bir şey yok desem inanirmisin cnm valla bir kere eşime İnci nasıl dedim sesini pek çıkarmadı ama genede daha çok var düşünüyoruz halen ☺️
Baharln mcrukiye yaa kız olsaydı ben de inci ve idil düşünüyordum sağlıkla gelsin prenses İnci ismine bayılıyorum🌸💖
senem0987 21+3 teyim oğlum olacak inşallah ismi Arden Ege diye karar verdik 1 hafta önden gidiyoruz detaylıda hiçbir sorun çıkmadı çok şükür 🙏🏻