Mucizem_63 20 Haftalık gebeyim bebeğimin hissii baloncuk patliyormus mısır patlyrmus gibi oluyor kızlar sizinki nasıl sizinde bylemi😍
Pelinytm senem0987 Mucizem_63 Ben de 21+1 im birkaç defa hissettim gibi ama hâlâ net olarak hissetmedim biraz kilom var ondan mı diyorum siz kaç kilosunuz 🥲
Busranur_mnts Mucizem_63 bebiş belli oldu mu ya karnın çıktı mı ne zaman çıktı ben 12+4üm son 1 haftadır karnımda büyüme var şişlik gaz değil öyle bi rahatsızlığım yok sabah akşam bakıyorum aynı bebek değildir diye de düşünüyorum ama kilo da almadım 😅
senem0987 Benim 18-19 haftalarda o şekildeydi şuan 21 döndünüğünü ayaklarını vb hissediyorum dışarıdan da belli oluyor ama henüz öyle çok güçlü tekmeler yok tabiii 😍
Mucizem_63 Pelinytm evt kilodan kayankli göbek çevresi yağlı ise birz zor hissedilir siz nasıl hissettiniz hareketi.50 den hamile kaldım 51 kiloyum 🥲
Pelinytm Mucizem_63 göbeğimin sağ alt tarafında seğirme oldu bir de geçen günlerde karnımın ufak bir yerinde titreme gibi bir şey oldu ben 81 le kaldım büyük ihtimalle o yüzden anlayamıyorum 🥲
Mucizem_63 Pelinytm bnde ilk öyle titreme damar atışı gibiydi bu kaç gündür balon patlyrmus gibi biraz kilo var galiba ondandır
Mucizem_63 Busranur_mnts 13 14 itibariyle birden büyüdü 😁😁 20 haftalığım 1 kilo almışım 50 den haniel kaldım 51 olmsm
Busranur_mnts Mucizem_63 ben de 58le hamile kaldım kilom aynı karnım büyüdü gibi geliyor erken diyorlar 😅