-Enise05 Bu durumla nasıl baş ediyorsunuz sabah uyutmuyor midemin ağrısı sanki ağzıma gelip gidiyor midem nasıl geçer :(
Katya1 -Enise05 bu gece mide yanmasından doğru düzgün uyuyamadım cayır cayır bogazıma kdar geliyordu soğuk süt içince azalıyordu ama oda etki etmedi bu sefer 🥺
Zezeyyuu -Enise05 çok berbat bişey ilk hamilelikte çok yasamadım ama ikincide ölüyodum ya bı yakalıyodu ıkı gun üst üstte gece tutuyor genelde doğuma kadar yaşadım o sorunu yedıklerınıze falan dikkat edın baharat seviyesi çok salça dan kaçının asitli şeyler tüketmeyin suyu bol tüketin hafıfletıyor
-Enise05 Katya1 yemek yedikten sonra oluyor benimde ama bu sefer çok acıkıyorum gaviscon felan denicem bakalım
Katya1 -Enise05 evet o iyi geliyomuş ama kullanmadım hiç hamurişi yiyiyince benim öyle oluyor denedim coğu kez🥹
Nursemom90 33 teyim artık ağzıma bişey atasım gelmiyor su bile yakıyor doğuma kadar kesin çözümü de yok maalesef yağlı ve salçalı şeylerden simit börek gibi fırınsal şeylerden uzak durunca biraz farkediyor. Birde karpuz hafifletiyor