Kukoss Kaynar suya zeytinyagi kayisi cok sey denedim olmadi duphalac mi magnesicalsin mi daha iyi risksiz yani
Edizhr Kukoss canım sabahları elma ye aç karnına hatta gece kalk gece de 3 tane kuru kayısı 1 yemek kaşığı kuru dut 3 tane kuru erik bunu 1 su bardağı suya koy kaynat kayısı ile erikleiri böl soğuttuktan sonra gir çık ye İstediğin zaman bunu tekrarla sonrada bana dua et
G-k Kukoss düzenli olarak her sabah aç karnına bir kaşık zeytinyağı içeceksiniz. Öyle karmakarışık şeyler deneyip durmayın, tek bir şeyi istikrarlı ve düzenli yapın. Bu işin en sağlıklı olanı da zeytinyağı. Wc çıkarsanız çok kilo almanızı da önler.
Kukoss G-k yaptiim ypmam mi zeytinyagi ilk denedigim sey oluyo her zamanda bu sefer neden boyle oldu anlamadim
btl194 Kukoss sabah aç karna kayısı hoşafı iç etkili oluyor bikeresinde ben mercimek çorbası içmiştim kahvaltıda baya çalıştırdı bağırsaklarımı
tahamommy Kukoss eğer çok çok kötü olduysam duphalac içiyorum 2 ölçek gün içinde rahatlatıyor, birde beni kahve hemen çıkarıyor ya özellikle soğuk kahve 🫠
Baklavaseverim Kukoss güne 1 bardak ılık su geceden su da beklettiğim 2 adet kuru kayısıyla başladım az şekerli kayısı hoşafı da yemeklerin yanında tükettim
Salihanurrr Kukoss benimde sizin haftalarda felaket kabızlığım vardı duphalac kullandım bende birde kan ilacım değiştikten sonra düzene girdi hamdolsun şimdi içmiyorum bile duphalac. Ama bağırsak çalıştırıcı meyveler çok iyi geliyo hemde doğallar. Kırmızı erik ve nektari yediğimde bana baya iyi geliyo
Kukoss Salihanurrr kayisi suyu iciyorum erikte dogruu aklima gelmemjsti onuda alcam cok mecbur kalmasam surupta icmezdim de artik agrim oldu ya belime vurdu
Asyam4316 Kukoss hakiki zeytinyağı oldu kurtarıcım ağlaya ağlaya tuvalet yapardım hemoroid te çıktı onunla bır zorlanmayla zeytınyagına limon sıkıp ekmek banıp yıyordum yarım saat geçmeden çıkarıyor tuvalete