2kizannesi30 Kızlar sabah sucuklu yumurta yedim nerden yedim açım bn ya 🥲 yemek yiyemiyorum midem ağzımda geziyorum doğuma 87 gün kalmış bitmesi gerek miyor muya midem yanjyor bulanıyor ağrım var 🥹
mavi123_ 2kizannesi30 ay benimde çok kötü bulamıyordu hep midemde şişkinlik hissi vardı gece gündüz mide bulantı çekiyordum ama çok şükür tam 12. Haftada bitti
Gokcenur_3131 2kizannesi30 baharatli şeyler yememeye ozen goster bazen banada oluyor baharatli şeyler yiyince kotu oluyorum 19+1 deyim ama hala var bende ama azaldi çok şukur
azra01 2kizannesi30 ben 4 buçuk 5 ay boyunca mide bulantisindan kusmaktan mahvoldum artık sabahları gözümü açmak istemiyordum gözümü actigim an lavaboya kaçıyordum. Ayy ne zordu yaa🙄🙄
azra01 2kizannesi30 ben 4 buçuk 5 ay boyunca mide bulantisindan kusmaktan mahvoldum artık sabahları gözümü açmak istemiyordum gözümü actigim an lavaboya kaçıyordum. Ayy ne zordu yaa🙄🙄
mavi123_ 2kizannesi30 ama çok kişiden duydum, afedersiniz kısıp sonra doğuma girmiş. Yani son dakikaya kadar mide bulantı ve kusma bazılarında devam ediyor malesef
2kizannesi30 azra01 ay hiç sorma kaç kere aç yattım çok merak ediyorum doğumdan sonra saçları uzun olacak mı 😂 çünkü mide yanması bulantısı sanki erkek çocuğuna hamileyim kızımda hiç böyle olmadı
azra01 2kizannesi30 benimde midem cok yanmıştı soğuk sade sekersiz süt iciyordum geçiyordu deneyebilirsin
2kizannesi30 Rbs06 bana vermiyor lar 4 doktordan istedim kustugumu yemek yiyemedigimi bana havalar sıcak ağır yemek yeme vs tavsiye verdi ilaç vermem dedi benim bulduğum doktorlar niye böyle
mrvsrcn 2kizannesi30 34+0 Dan bildiriyorum ne yesem ağzıma geliyor su dahi içsem yemek borum alev topu gibi geçmiyor yani anlayacağın doğurmadan 🥲
mrvsrcn 2kizannesi30 ilk başlarda bulantıydı bebek büyüdükçe yerini mide yanması aldı gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun 🥹