Cans__ diren21 millet yapmıyor duruyor valla öyle ama dayanılacak gibi değil bende annemlere yaptırıyorum valla yapamadıkça simirleniyorummm
diren21 Cans__ ne biliyim annem gelsede yapacak ben hergnn bez elimden düşmez vala doğuma gidene kadar yapacam heralde😍😍😍😂😂😂😂😂😂😂
Cans__ Fnd25 o öyle oluyor idrarınızı çok tutmayın diyorlar geceden fitil yapıyorum kalkmamam lazım mecbur oluyorum
Cans__ Birannelikmeselesi evet evet benimde öyle tedirginim. Ne güzel gün verilmiş size şu gün diye doğru mu
Nimpheloss Fnd25 tarihlerimiz aynı ben 10 gündür ara ara sancı çekiyorum ama bu gün bi farklı bel ağrısı var arada regl ağrısı gibi bir şey giriyor ama düzenli değil bazen saatte 1 bazen 3-4 saat hiç olmuyor.
Fnd25 Nimpheloss benimde öyle 4-5 saat olmuyor sonra birden giriyor mesela kaç saattir yoktu az önce başladı 20 dk sürdü ama ben 2 gündür böyleyim sadece öncesinde yoktu
Nimpheloss Fnd25 Benim doktorum 110 km uzaklıkta bana o yüzden sancıların sıkılaşırsa ve düzenli olursa önce yakındaki hastaneye git nstye gir sonucu bana at doğum sancısı ise yola çık gel dedi ama öyle şiddetli bi sancım olmuyor ve asla düzenli değil