Bebissever Daha düne dek heraketler gögüs kafesimin ordaydı bugun ilk defa hareketler kasıgımda . Neden acaba bugun cok karnım ağrıdı cocuk baş gelişliydi acaba geliş yönü mü degişti de hareketler kasıgımda suan
Esoeeess Bebissever bende 33+2 yim kasıklarımda hissediyorum hep tekmeyi hareketi bebeğin kafası yukardaymış meğerse. Ondan daha doğum pozisyonu almamış
Bebissever Esoeeess aaa ben kaç defa gittim hep bas geliş pozisyonda diyordu hereketler gögüs kafesimdeydi demekk cocuk belkide ters döndü üzüldüm ya dönmezse bidaha
1sen1ben1debebek Bebissever dönmezse sezaryan yapıyorlar canım sıkıntı etme bebek seçer doğum yöntemini ben bir gün göğsümün altında hissediyorum bir gün kasıklarımda 32+4 üm bende😅😅
Esoeeess Bebissever doğum anında dönen bebek bile varmış artık bebek seçecek nasıl doğmak istediğini 😃
Fatnur38 Ben 31+2 heryerde hissediyorum valla kasıklarda üst ye cnki bebiş daha yukarda ve elelri ayaklari heryere uzaniyo maşallah seninde öyledir ondan yani çok normal
Feslegenyavrusu Bende 31+5 bende de aynı durum var. Dün doktora gittim sıkıntı yok dedi. Artik büyüdü alanı daraldı her yerde hissedersin hareketleri dedi :) sağlıkla gelsinlerr