Ddm28 Herkesin acı eşiği farklı o yüzden herkeste farklı hissediliyor galiba☺️ ben şahsen ilk doğumumda 28. Haftada erken doğum yapmıştım haftam erken olduğu için hiç doğum sancısından şüphelenmedim evde 3 gün doğum sancısı çektim sadece belimin ortasına düzenli giren bir ağrı vardı 3. Günün sonunda su kesesi aniden yırtıldı hastaneye gittiğimde 3 cm açıklık vardı normal bebek 10 cm ile doğarken benim bebeğim küçük olduğu için doktorlar 6-7 cm bile yeterli dedi doğurmak üzereydim yani sonra hastanede sabah 7den akşam 10a kadar suni sancı aldım bana mısın demedi asla ağrım olmadı ki karşımdaki doktor biraz acımasızdı bir an önce doğum yapayım diye en yüksekten verdi onu bile anlamadım 🤣 ama tam bebek çıkacakken o anki ağrı ve korku ile kendimi sedyeden atacaktım 🤣 bence en zorlayan bebeğin çıkış anı o da çok normal gerisinde şahsen öyle ağrı hissetmedim ben
Gzmadymn Melickaya korkmayın herkesin acı eşiği farklı,adet ağrısı çekip 2 saatte doğurdum siz pozitif düşünün, pozitif şeyler okuyun, bol dua edin gerisi inanın bebişe kavuşunca unutuluyor ♥️