Yasmin41 Merhaba kızlar 18+3 günlük hamileyim bulantılarım çok ağır geçti sürekli kustum 3 ay çok çektim yattım sürekli 1-2 haftadır azalmalar var sabahları sadece istifra ediyorum ama koku hassasiyetim geçmedi ne zaman geçecek acaba sizlerin ne zaman geçti koku hassasiyetnz bulantılarınız ne zaman herşeyi yemeğe başladınız ?
Bgusta Yasmin41 36+4uz bulanti cok cok az yasadim ama koku hassasiyetim basindan beri var. Azaldi ama yine de var.
Ahidem32 Yasmin41 13 haftalığız bulantılar Bnmde çok ağır geçti bi kaç gündür azaldı gibi şükür ama hala kokulara karşı hassasım hala yiyemiyorum doğru düzgün ve hala kendi evimden tiksiniyorum. Umarım geçer bi an önce
Yasmin41 Bgusta çok zor ya köfte et yiyemiyorum bu tür şeyleri herşey kokuyor geçse de artık rahat etsem :(
Yasmin41 [silindi] köfte et yiyebiliyor musun canım herşeyi yemeğe başladın mı çok zor gerçekten 3 ay oldu geçecek dediler 4 ay oldu hala geçmedi bulantılarım azaldı ama geçmiyor koku hassaytm
Yasmin41 Ahidem32 inşallah canım ben hiçbirşey yiyemiyordum o haftalarda şimdi az az bazı şeyleri yemeğe başladım