aryabe Hamileliğimi bilmeden tetanoz aşısı oldum. Başından böyle olay geçireniniz var mı ? Ne gibi sonuçları olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
hayalperest2310 aryabe arkadaşım yapmıştı canım birşey olmamıştı hamilelikte vurulmaz o kadar zaten vurulmuşsun
Minikyavrum46 aryabe ilk hamileliğimde dört doz tetenoz oldum. Dört yıl ara dan sonraki hamileliğimde hatırlatma dozu olsun diye bir dozda bunda bu hamileliğimde oldum
aryabe hayalperest2310 Riski olabilir mi diye perinatolojiye yönlendirmişti doktor . Onu da açmamış randevu alamıyorum. Endişeleniyorum .🙂
hayalperest2310 aryabe arkadaşım da bilmiyormuş kendisi ebe hatta sadece hamilelikte vurulmadığını söyledi hatta 32 haftalığız ikimiz de çok şükür birsey yok
aryabe Nur124 Öyledir umarım. Sağlık ocağındaki hemşire özellikle söylememi istedi. Dediğiniz gibi bir şey olmaz hayırlısıyla .
Nur124 aryabe öyle canım korkma zaten hamilelikte yapılıyor isteğe bağlı hemşireye söylerseniz birdaha olmazsiniz
aryabe bahar8 Glsm48 Benim ikinci gebeliğim . 😊 tetanoz aşısının yapıldığını biliyorum . Ben çok erken oldum, şüphem zaten bu yönde. Doktor riskleri olabilir deyince yaşayanlardan , bilenler olur diye bilmek istedim. Çok teşekkür ederim ☺️
Glsm48 Ben ilk hamileliğimde tetonoz oldum hatta doktor yönlendirdi sağlık ocağında yaptılar , korkulacak hiçbir şey yok . İçin ferah olsun
Deletedmom_182 aryabe aynı şekilde bende bilmedem oldum. 19. Haftam sorun yok. Zaten yapacaklardı tetanoz 20. Haftada