ipek-15 iknrkc bir arkadaşım 2 cm açıklıkla 3 hafta gezdi doğurmadı nst de sancısı çıkmasına rağmen hissetmedi. Başka bir arkadaşım doğum sancısını yalancı sancı zannedip 2 cm ile hastaneye yattı. 2 saatte doğurdu herkesin hikayesi ve doğum süreci farklı iki örnekte bile dağ kadar fark var. Benim daha 3 ayım olduğu için kendimden örnek veremiyorum 😊
ucuncugeliyo iknrkc her kadinin bunyesi farkli herkes farkli aci hisseder ben 4 cm aciklik olana kadar yerlerde surunerek cektim aciyi ama baskasi der ki dogum yapana kadar cok bisi hissetmedim sadecw dogum aninda zorlandim yani kisiden kisiye degisiyor.
MerveKeser34 iknrkc Benim ilk oğlumda. 40 +4 du ne sancı ne bişey . Doktor muayeneye çağırdı baktı 4 cm açılma varmış meğersem. Günümde geçtiği için yatişim yapıldı.
Mehmettugce iknrkc lafından kafına maalesef değişiyor bu gibi durumlar bazen 1 cm açıklıkla 1 ayı geçiren var bazen 3 /4 cm açıklıkla birşey hissetmeyen var cnm
aslhnkrts9 iknrkc ben kontrolde önce 5cm sonra başka hastanede 7cm açıklığa ulaştığımı öğrendiğim de hiç ağrı hissetmiyodum tahminime göre tam açıklığa ulaştıktan sonra suyum geldi peşine doğurdum 3 saat sancı çektim
Biranne_197 iknrkc 3,4,5 cm kadar hissetmeye bilirsin birazda acı eşiğine bağlı benim acı eşiğim yüksekti 7 cm açıklıkta başladı ağrı 3 saat acıyla kaldım ve tam açıklıkla doğuma girdim