Gizemt5 Ruruu 14+1 im bana kalsa şimdiden yürüyüş yapmak istiyorum çünkü hamilelik kış dönemi olacağı için soğuk hava da çıkamam en azından şimdi hareket olsun kilo kontrolü olsun istiyorum ama bu sıcaklarda bırakın yürüyüşü mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmıyorum bile 🫠
Ayseguls_baby Ruruu 17+5 de doktora gittiğimde akşamları yürüyüşe çık dedi düzenli çıkmaya çalışıyorum eşimle 20 haftalığım :)
mavideniz9696 Ruruu nasıl yani 😂 yürüyüş yapmayı hiç bırakmadık ki başlayalım. Yürüyüş spor bile sayılmaz
Gizemt5 Ruruu kesinlikle en azından 15-20 gün sonra akşamları falan serin olursa başlamayı düşünüyorum artık 😌
Ruruu Ayseguls_baby ne guzel ben de yakinda baslamayi dusunuyorum biraz gec bile kaldim ama korkuyorum 🥹
HavvaM0806_ Bende 12 haftadan sonra başladım en az yarım saat fazla da sürüyor bazen ama havalar çok sıcak olduğu için akşam çıkmaya çalışıyoruz eşimle biraz havalar serinlese daha kolay olacak yürüyüşler
Ayseguls_baby Ruruu korkma canım başlarsın bugün inşallah ❤️ inan iyi geliyor yürüyüş yaptığım gün gece daha rahat uyuyorum
Ayseguls_baby Ruruu düşük tehliken mi var ki canım neden korkuyorsun. Benim düşük tehlikem falan yok doçent doktor takipliyim, doktorum kendisi önerdi her akşam yürüyüş yap diye. Kendimi yormadan dinlenerek yürüyorum ❤️
Ruruu Ayseguls_baby su an yok ama kisa bir donem dusuk tehlikem olmustu, birde kan uyusmazligindan dolayi lekelenme falan yasamistim iki kere ignesini oldum, o surec coook zordu bende korku kaldi 🥹