cemre- doktor ölçümüne göre 87 benim ölçümüöe göre sabah daha hafif bir şekilde tartılınca 85
Kg ile doğuma girdim🐣
64 hamileliğin başındaki kilom
21 kg almışım ama emin olun birşey kalmıyor gitmez dediğimiz kişilerde bile gitti kilolar doğumda zaten direk beş kg en az gidiyor.
Ödemde çok fazla oluyor son aylarda ben
İlk üç ay 1 kilo verdim mide bulantısından ama başık yağı ve decavit vitamin hapımı kullanmaya devam ettim ilk üç ay bitti decavit bıraktım folik asit bıraktım ve sadece başık yağı ve düzenli beslenmeye önem gösterdim aldığım kilolar zaten belliki doğum killsu öyle bölgesel almıyorsunuz heryerinizden belli oluyor doğumdan sonra söneceğiniz altıncı ayım bittikten sonra hızla kilo aldım iştahım aynıydı ister istemez bünye size kilo aldırmak zorunda doğumun kuralı bu
Sonra son ayımda artık yüzümğ tamamiyle burnjm kaplamıştı burnum çok şişmişti zaten 4. Ayda yüzük falan takamamıştım
Hamile olmadan önce bu kadar dikkatli beslenmiyordum buna rağmen hızla kilo aldım tabi çoğu kişş farklı ama almak zorunda yani
Doğuödan sonra tartıldığım gibi 75 çıktım 10 kg bir anda gitmişti direk söndüm zaten hormonlar artk hamile değilsin diyor vücuda ve bir anda ödemler ter ter atıyor zaten lohusa teri denen bir olay var belki duymuşsunuzdur
Balık yağı eğer bebeğiniz için çok gerekmiyorsa doktorunuz kesebilir sizin sağlığınız bebeğinizin sağlığı çünkü nefes alınca kaburgalarınız batıyor artık şişmekten 👍🏻