dilaradoyan Masalceylan sancı geledebilir gelmeyedebilir. Ama gelen suyunuzsa en kısa sürede hastaneye gitmeniz gerekiyor
Nur124 Masalceylan olur demişti bana hastanede ayrıca su olduğunda durmaz akmaya devam edermiş kontrol edin
Suyusevmeyensusamuru Masalceylan suyum gelmişti ama sancım yoktu tabi herkeste farklı da olabilir eğer sızıntı varsa hastaneye gidin muhakkak
Masalceylan Tutuuu bisey aktığını hissettim akıntıdır heralde dedim. Ama normal su gibi akıntı olunca genelde anlıyorum ama bundan da emin değilim baskı oluyor ondan mı acaba diyorum
Tutuuu Masalceylan su sızıntısını akıntıdan ayırmak evde mümkün değil diyor doktorlar. Amma eger siz eminseniz mutlaka acile gidin. Orada anlaşılacaktır
Tazeanne2016 Eğer su sızıntısı varsa beklemeden hastaneye gitmeniz gerekiyor , sancınızın gelmesi şart değil
Masalceylan dilaradoyan bugün bıkac kere oldu ama hep baskıdan olmuştur dedim su sızsa düzenli gelir diyorlar doktorlar diye ama sabah gidicem
dilaradoyan Masalceylan riske atmasaydın keşke farklı oluyor herkeste. Naptın gittin mi bebek susuz kalırsa enfeksiyona açık hale geliyor Allah korusun su şüphesinde beklemeyin lütfen en kötü turnusol kağıdı alıp emin olun su mu değil mi diye
Masalceylan dilaradoyan gidicem cnm birazdan ama herhangi bi sancım falan yok su olsa sancım da olurdu sanırım
dilaradoyan Masalceylan hayır her zaman sancı olmaz. Benimde suyum sızmıştı ama sancım yoktu. Hatta akıntı zannettim başta
Masalceylan dilaradoyan sürekli mi sızıyordu nasıl anladın ben idrara çıktıktan bi sure sonra yaşıyorum bu ıslaklığı iyice kuruluyorum da aslında
dilaradoyan Masalceylan akıntı sandım emin olamayınca acile gittim orda testte çıktı su olduğu. Ben anlayamadım yani
Masalceylan dilaradoyan dha önce gitmiştim bisey çıkmamıştı çok şükür ama yinegidicem acilde bıktı benden skskskdkd
mrvsrcn Masalceylan suyum gelmisti ama böyle değil tamamen ikindin 4 gibi geldi gece 11-12 gibi yoğun sancılarım başladı gece 1de de doğurmuştum. Sizinki tamamen kese açılmamışta sızıntı şeklinde geliyo olabilir bunu ancak acilde turnusollu pedle öğrenebilirsiniz. İhmal etmeyin
Masalceylan mrvsrcn ya böyle insan çok arada kalıyor birkere daha gitmiştim şüphelenip bisey yoktu ama bu son haftaların olduğu için bilemedim gidicem bakalım yine
Aler Kızlar 35 haftanın içindeyim ara ara göz bebeklerim büyüyor ferim kaçıyor kafamı kaldıramıyorum bu durumu yaşayan oldu mu