Nilaylks Regl bir hafta var erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı kaset test çıkmayacağı için yapmadım bu şekilde olup negatif olan var  https://dosya.imgyukle.com/O54uEGxJ
prenses99 Nilaylks pozitif gibi canim ama kanda negatif cikiyor yalanci cikariyor testler dediler banada ben adetimin gecmesini bekledim awoxla yaptim net cikti kan verdim sonra
Nilaylks prenses99 of o yüzden attım çok net belliydi aslında ama bir hafta var bir oğlum var belirtilerimde var ama insan emin olamıyor sağlıkla kucağınıza alın
prenses99 Nilaylks kasiklarimda cok agri var vuruyor asaya belimde agriyor acile gitsem bisey yapmiolar
Nilaylks prenses99 benimde bel ve kasık ağrısı gaz sıkıntısı ve ayaklarımda yanma göğüs ucu ağrısı falan var normalde olmaz olunca test yaptım
Nilaylks prenses99 benimde bel ve kasık ağrısı gaz sıkıntısı ve ayaklarımda yanma göğüs ucu ağrısı falan var normalde olmaz olunca test yaptım
prenses99 Nilaylks benimde ayni goguslerim siZliyor ama en cok alt taraf sanci var adet olcakmisim gibi agri