Deletedmom_182 İlişkiye girdiğin günün gecesi yapsaydın testi :) 9 gün çok erken. Predictor bile 6 gün. Bir hafta daha bekle bir daha yap.
Deletedmom_182 Kirmizibalikgolde Net sonuç değil o. Hayalet çizgi durumu oluyor bazen. İdrarı koyunca arkadaki tabaka biraz belli oluyor. Hafif bi siliklil oluyor. Aşırı silikse ciddiye alma. Zaten betanın yükselmesi ve idrarda çıkıp testin algılaması için çok erken.
hizlivecocuku Kirmizibalikgolde adete 9 gün var diyorsunuz varsa dahi çıkmaz özellikle kaset testte hiç çıkmaz sabırlı olun adetinizin gecikmesini bekleyin en sağlıklısı o olur
hizlivecocuku Kirmizibalikgolde yani testlere o kadar güvenemiyorum ki burada kopkoyu çift çizgiler negatif çıktı o yüzden umutlanmayın bekleyin diyorum var ise dahi yolunuz çoook uzun bekleyeceksiniz zaten ama siz yokmuş gibi bekleyin varsa sürpriz olur
ilayda_besnii Kirmizibalikgolde Bildiğim kadarıyla 1 saat içerisinde sonuçta değişmez 1-2 gün arayla test yapmanı öneririm tabi en sağlıklısı doktora gitmek
azra01 Kirmizibalikgolde bende geçen hafta test yaptim ilk yaptığım testte adetim 3 gun geçiyordu silik çizgi çıkmıştı aradan 3 gun geçti tekrar sabah illk idrarla yaptim negatif çıktı 3 gun sonrada adet oldum