Murvett 10+3 ile devam ediyorum bu zaman a kadar 6 kez burun kanaması yaşadım var mı böyle olan doktoruna danışan 🙏🏻
Parinas Murvett 3 gebeliğimde de yaşadım. Artan kan hacmi + progesteron hormonunun damarları genişletmesi neden oluyor ama genelde ikinci trimestera girmeden geçmiş oluyor. Sıcak havaların da çok etkisi olabilir tabi
Simsimsem 19+3 ikizlere hamileyim. İlk kez dün gece uykumda başıma geldi. Uyku sırasında burnumu çekince yarısını da genzime gitti🥲 kalktım temizlemek için kocaman pıhtılaşmış şekilde kan geldi. Kanama normalmiş ama pıhtı ne kadar normal bilmiyorum
Elifselin Simsimsem aynısını yaşadım nerdeyse 5-7 dk kanadı uykumdan burnumu çekerek uyandım kalkıp tükürdüğümde kopkoyu kan, burnumdan da pıhtı pıhtı aktı sürekli
Simsimsem Elifselin benim maalesef hala devam ediyor🥲 ilki gibi değil tabi ki ama bazen kendi kendine kanamaya başlıyor bazen burnumu temizlerken kanıyor.
Elifselin Simsimsem doktorum tansiyon yüksekliği olabilir kanadığında tansiyon 5dakikada bir 3 defa ölçmemi söyledi ama normal gebelikte kılcal damar çatlaması büyük ihtimalle
Simsimsem Elifselin evet benim doktorum da tansiyon takibi yap demişti. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. 🙏