babygirl02 Kızlar 14 haftalık hamileyim ve belimin ortası çok ağrıyor yürüdükçe canım acıyor bugün ev de temizledim daha kötü oldum bu haftalarda bel ağrısı normal mi
Onurbanuu babygirl02 yanı nen evde temızlemıyorum ama benımde belımde kasıgımda ağrılar oluyor doktor normaldemkstk
babygirl02 Onurbanuu kasıklarımda da ağrı oluyor gün içinde ilk gebelik olduğu için biraz endişeleniyorum istemsizce
babygirl02 Elilar2225 insallah benimde Bian önce geçer kalçama kadar vuruyor ağrı yürüyemiyorum bazen
Pink29 babygirl02 ben de 22.haftatauım şidderli bel sancılarım oluyor hatta şu an çok fena oldum ben de çözümünü bulamadım kullandığım magnezyum işe yaramadı maalesef doktorumdan daha ıyı bır magnezyum onerısı ısteyecegım
Bulutlarda babygirl02 bende 15+4 oldum 3 gündür bel ağrım var dediğiniz gibi tam ortada inşallah ilerlemez
Pink29 babygirl02 ben 10 dakıka ayakta durayım belim ortadan ayrılıyor gıbı ağrıyor doktorum normal dıyor ama bazen dayanamıyorum
canbebekku21 babygirl02 gidin hastaneye aynı belirtilet suyum bitmiş benim o yüzdenmiş lütfen direk o demeyin normaldir gebelik te ağrılar ama tedbir önemli
babygirl02 canbebekku21 ağrılarım geçti çok şükür dün temizlik yaptım büyük ihtimalle o yüzden o kadar ağrım oldu