eda14112022 melisaemirhan Bende seninle aynı durumdaydım 1 haftadır lekelenme kanama karışıkoluyor sebep söylemedi sadece polikistik başlangıcı vardı bende dedim herhalde o yüzden doktor kalp atışını duymazsa temizlicem dedi dua edin kızlar 🫶
melisaemirhan eda14112022 İnşallah bebişinin kalp atışını duyarsın canımm bu süreç çok stresli ve zor geçiyor hele ki senin için daha da zordur eminim güzel haberler alman dileğiyle 😊❤️
eda14112022 melisaemirhan Bende seninle aynı durumdaydım 1 haftadır lekelenme kanama karışıkoluyor sebep söylemedi sadece polikistik başlangıcı vardı bende dedim herhalde o yüzden doktor kalp atışını duymazsa temizlicem dedi dua edin kızlar 🫶
bongomi melisaemirhan evet bende doktoruma sorduğumda normal sorun yok demişti dinlen bol bol meyveni sebzeni ye su iç dikkat et ve endişelenme 💕
melisaemirhan biryazgecesiii İlk yaşadığım için çok korkmuştum ama gerçekten aynı durumu yaşayan çok anne varmış onu gördüm ve rahatladım açıkçası bu dönem hepimiz stresten uzak dururuz inşallah 😊